Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wellness Pure Destelbergen


Oost-Vlaanderen heeft er alweer een ontsnappingsplekje bij om eens heerlijk te gaan relaxen, namelijk Wellness Pure te Destelbergen (nabij Gent, dichtbij E17).
Vorige week zaterdag was er de feestelijke opening, en ik ging natuurlijk een kijkje gaan nemen. Ik kan niet wachten om er een afspraak te maken, maar ik ben heel enthousiast, dus ik wou jullie alvast op de hoogte houden!Wellness Pure is een privé wellness, die je dus kan gaan afhuren voor 2 of 3 uurtjes, met een maximum van 6 personen aanwezig. Naast het gebruik van de wellness, kan je ook kiezen voor een arrangement met uitgebreid ontbijt, met zoete of  warme hapjes, maar ook met een verse spaghetti, hoe gezellig is dat!

In de wellness zelf kan je gebruik maken een Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine, jacuzzi op het overdekte terras, inloopdouche en er is een relaxruimte binnen voor de open haard alsook een buitenruimte.
Daarnaast is ook inbegrepen in de prijs een glas vers fruitsap, water en een vers stuk fruit, tv en draadloos internet, krant van de dag en weekbladen maar ook gebruik van badjassen, handdoeken, slippers, douchegel, shampoo, scrubzout, bodymilk en haardroger.
En de prijzen zijn ook heel schappelijk, vanaf €80 kan je 2uurtjes gaan genieten.

Neem zeker eens een kijkje op de website van Wellness Pure of volg hen via hun facebookpagina, waar je bv ook op de hoogte wordt gehouden van last minutes (altijd handig).
Wat denken jullie van deze privé wellness, ziet er goed uit, niet? Ik ga er binnenkort zeker eens langs voor een paar uurtjes ontspanning, en dan hou ik jullie zeker op de hoogte!