Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: Yankee Candle and some christmas spirit


Het is alweer bijna een maand geleden dat ik mijn leukste persoonlijke foto's eens op een rijtje heb gezet hier op de blog, dus bij deze... Verwacht je aan lekkere snacks, maar ook vooral veel  gezelligheid, kaarsen, uitstapjes maar ook de eerste kerst-items :)
Ik deed onlangs een bestelling voor enkele nieuwe Yankee Candles, heel wat kerst-kaarsen (en de adventskalender), maar ook deze heerlijke Black Coconut, die hier 's avonds staat te branden, en samen met wat coton candy was dat heel gezellig!We hebben ook nog enkele mooie weekenddagen achter de rug, dus een uitstapje naar de speeltuin hoorde er hier ook zeker bij!

Nieuw in het ontbijtvak, deze Special K Hot van Kellogg's, het is eigenlijk een versie van havermout, natuur of met rode vruchten, maar die 35% minder vet bevatten dan gewone havermout. Zit in porties verpakt dus is superhandig, ook om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk.

Dit weekend ik ging kerst-shoppen in Stonemanor, blijkt een jaarlijkse traditie te worden. Heel wat leuke dingen gespot voor kerst...

... en deze spulletjes mochten mee naar huis :) Bring on the christmas spirit!!

En vorig weekend kon je ons ook nog even op het strand tegenkomen, niet met de voeten in het water, dat was echt wel fris, maar in het zand... geen probleem!

En deze viel onlangs in de bus, en wou het zeker nog eens delen, want lijkt me ook superleuk om cadeau te geven, het knutselboek van Danone, gewoon de danone potjes houden en je kan er allerlei dingen mee knutselen (wij zijn volop aan het sparen).

Hopelijk vonden jullie het leuk om zien! Nog een leuke week gewenst en tot snel x