Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shine like a star with Dior


Dior heeft enkele nieuwe pareltjes bij in zijn makeup-collectie, of zou ik beter zeggen 'sterren', want ik heb het over de Diorskin Star Foundation en de Dior Rouge Balm in de nieuwe kleur Star.
Kijk eens eventjes mee.

De nieuwe foundation Diorskin Star is een gewichtsloze foundation met een oplichtend effect zodat je huid er langdurig mooi en perfect gaat uitzien. Naast je huid egaler te gaan maken, gaat hij deze ook gaan verzorgen. Diorskin Star maximaliseert het licht, neutraliseert kleuroneffenheden, pigment- en ouderdomsvlekjes en corrigeert langdurig de huidstructuur. Hij bevat ook een SPF30, wat ook altijd handig meegenomen is, zeker naast de zomermaanden wanneer je misschien echte zonnecrème niet echt gaat gebruiken.

De verpakking ziet er heel fijn uit, zwaar glas die je zo laat zien hoeveel foundation je nog zitten hebt, maar ook een handig pompsysteem, makkelijk en hygiënisch. De dop bevat het Dior logo, en ook Diorskin staat er mooi in gegraveerd. Niet zo handig om mee te nemen, maar dat doe ik toch niet met een foundation.
Hij komt in twaalf verschillende kleuren, wat best veel is, ik gebruik de kleur 020 Beige Clair, en  die is perfect voor mijn huidskleur.

De formule voelt heel licht en natuurlijk aan op mijn huid. Hij blijft lang mooi op zijn plaats zitten en geeft een matte teint met toch een mooie glow. Ik ben fan en gebruik de foundation echt dagelijks. Meestal gebruik ik hem in twee laagjes, twee van deze of in combinatie met een andere foundation, vooral wanneer ik wat meer dekking kan gebruiken. Love this stuff!
enkel concealer - met Diorskin Star - full makeup

Perfect bij deze, is de nieuwe Dior Rouge Balm in de kleur Star, een transparante parelmoerkleur met goudglans om de lippen subtiel te accentueren of te gaan gebruiken boven een andere kleur lipstick. Ik hou van minder opvallende lippen, dus voor mij is deze perfect!
Het is eigenlijk een lippenbalsem met een kleurtje, mijn favoriete lipproducten, en hij komt veertien verschillende kleuren, heel wat mooie rode en roze tinten.

Hij bevat tien keer meer natuurlijke, verzorgende bestanddelen dan een gewone lipstick dus deze is perfect wanneer het weer wat kouder wordt.
De Rouge Balm ziet er ook mooi uit in zijn vernieuwde, stijlvolle verpakking, het silhouet is fijner geworden en de balsemstick kreeg een schuine top, wat het handiger maakt om aan te brengen.

Wat denken jullie van deze Dior sterren?

Diorskin Star Foundation - 30ml - €51.09
Dior Rouge Balm in 128 Star - €37.47
Verkrijgbaar in de parfumerie