maandag 22 juni 2015

Wedding Season: Princess Dresses


Aahh, de zomer, heerlijk weer, normaal gezien toch maar ja het is natuurlijk België, vakantie, terrasjes-avonden, maar ook het trouwseizoen (ik tel alvast af naar het huwelijk van vriendin Liesbeth).
Vorig weekend trad de Zweedse prins Carl Philip in het huwelijksbootje met Sofia Hellqvist, ze zagen er trouwens beeldig uit, altijd het ideale moment om te kijken naar de mooiste trouwjurken ooit!

Hoewel ik dolgraag de kapsels en natuurlijk de wedding cake bekijk, het kleed staat natuurlijk ook in dat lijstje met favorieten! Tegenwoordig hebben ze al echte Disney-prinsessen trouwjurken, maar bij Zalando gingen ze een stapje verder en maakten ze een mooie selectie van de mooiste prinsessenjurken van de voorbije eeuw, inclusief schets en heel wat info over de jurk (ontwerper, materiaal, versiering, afwerking,...), echt heel interessant om eens te bekijken!


Ik ben alvast fan van Stephanie van Monaco (een korte jurk in wit kant, love that), en die van Tatiana van Monaco. Wat is jullie favoriet?

Post in samenwerking met Zalando 

1 opmerking:

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram