Mogelijk gemaakt door Blogger.

Birthday girl


Vandaag is het mijn verjaardag, ik ben vanaf vandaag een weekje in verlof en het weer zit helemaal mee, dus ik ben tevreden. ik zit voor het moment nog buiten in de tuin, ik ga zo dadelijk nog een stukje taart eten en genieten van een gezellige zomeravond.


Deze middag namen mijn mannetjes me mee op een verrassingslunch, wat heel gezellig en lekker was. We genoten van het goede weer, gingen langs bij vrienden voor een gezellige namiddag met heel wat waterplezier. De zomervakantie is nu echt goed ingezet, laat het zo maar verder duren!

Ik ga deze week sowieso wat genieten van de dagen dat ik niet moet gaan werken, van het goede weer en mijn gezin. Er staan al enkele leuke bbq-avonden gepland, een gezellige vrijgezellenmiddag op zaterdag, ... Dus als er iets minder artikeltjes verschijnen op de blog, dan ligt dat daaraan! Maar ik doe mijn best nog enkele zomerse postjes online te plaatsen deze week!

Genieten jullie alvast ook van de stralende zon en de grote vakantie!