Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wishlist-update: Summer shoes


Waar ik in de winter vooral kies voor korte, zwarte laarsjes met hoge hakken, mag het voor de zomer meer kleurrijk en heel gevarieerd zijn in mijn schoenkast. Ik heb pumps in heel wat kleurtjes, maar ook sleehakken dragen ik echt supergraag tijdens de zomer. Tegenwoordig merk ik ook dat ik al eens naar platte schoenen durf te grijpen, dus enkele leuke sandaaltjes of toffe sneakers zijn ook een must!
Ik heb best een uitgebreid assortiment, maar het kan nooit kwaad de wishlist een beetje te gaan updaten en te zien wat er allemaal nieuw beschikbaar is dit seizoen. Ik nam een kijkje op Zalando, altijd handig zoveel merken bij elkaar te zien, en deel onderaan ook nog een leuke kortingscode met jullie. Enkele van mijn favorieten op een rijtje:

Enkele leuke sneakers zijn altijd welkom, ik draag nu vooral mijn witte converse en leopard vans, en draag die best graag. De Adidas Stan Smith sneakers (1.) heb ik voor mijn zoontje ook (met plakkers dan) en vind die echt heel leuk, zou wel tof zijn dezelfde te dragen (moeten niet altijd moeders en dochters zijn die hetzelfde aanhebben). En ook deze tropische Vans (3.) zien er geweldig uit, en het zijn instappers, lijkt me heel handig.
Voor enkele zomerse sandaaltjes, zijn deze mijn favorieten. Met stip bovenaan toch wel de pastelblauwe met strikje, van Laura Biagotti (2.). De onderste drie zijn een beetje gelijkaardig, de rosegold sandaaltjes met siersteentjes zijn er van Michael Kors (4.), die met leopard print zijn van Pieces (5.) en de effen rosegold met dubbele straps zijn er van Pier One (6.).


Ik vond ook enkele leuke schoenen met hakken. Twee toffe met sleehakken, de eerste met zomerse print van Guess (7.), de zwarte zijn er van Michael Kors (9.).
Ik ben ook nog op zoek naar gele pumps, deze van River Island (8.) vind ik er ook heel mooi uitzien.
Verder nog wat zachte kleuren, met een riempje rond de enkel, de nude-kleurige zijn er van Zign (10.), de zalmroze/koraal met strikje zijn van Marco Tozzi (11.) en de laatste zijn ook heel leuk, verschillende pasteltinten en nog een printje in zwart-wit, deze zijn van River Island (12.).

Wat denken jullie van mijn favorieten? Ik moet nog eens goed nadenken welke ik nu echt zou aanschaffen, ik kan niet kiezen!! Hebben jullie iets leuks gezien, of welk paar schoenen wil je nog zeker in je kast hebben voor de komende zomer? Kiezen jullie eerder voor platte schoenen of toch hoge hakken? Ik ben benieuwd!