Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mijn gsm-favorieten + winactie

Deze winactie is afgelopen, de winnaars kregen een mailtje.

Als blogger zijnde moet ik je niet vertellen dat ik niet zonder mijn gsm kan (mede-bloggers kunnen dit waarschijnlijk beamen, alsook de mensen rondom mij, haha). Elk moment kan op de gevoelige plaat vastgelegd worden, wat vaak ook wil zeggen: 'ik ben iets later' (want ik moest nog een foto van mijn outfit/kapsel/make-up van de dag nemen), 'mijn eten is koud' (want mijn bord ziet er zo smakelijk uit dat ik er een foto van moet maken) of net gesmolten (zomer = ijsjes), enz...
Daarom vond ik het leuk om enkele van mijn gsm-favorieten op een rijtje te zetten, van mijn meest gebruikte apps, tot enkele handige telefoon accessoires

Apps:
- Ik gebruik heel wat social media voor mijn blog, maar vind het ook leuk om zelf mensen te volgen, dus de apps Instagram, Twitter en Facebook worden hier sowieso meerdere keren per dag gecheckt.
- Andere apps die ik dagelijks gebruik zijn Whatsapp en de app om mijn mails te bekijken.
- Er staan enkele spelletjes op mijn iPhone, maar dat is dan vooral voor mijn zoontje. Wanneer ik eens een vrij momentje heb dan bekijk ik meestal Bloglovin of Pinterest. Als ik toch eens voor een spelletje ga, dan is het toch wel TsumTsum, superleuk!
- Verder gebruik ik heel vaak het fototoestel van mijn iPhone, ik bewerk mijn foto's vaak gewoon in Instagram zelf, maar ik gebruik regelmatig InstaCollage om meerdere foto's bijeen te zetten (hoewel dat tegenwoordig via Instagram zelf ook gaat), en Picfx vind ik ook een hele toffe app om foto's te bewerken. De nieuwste app EvaMoutonPix is ook superleuk om toffe cartoons aan je foto's toe te voegen.Verder gebruik ik PhotoSync om foto's van iPhone naar mijn computer en iPad te verplaatsen.

Accessoires:
- Op de eerste plaats, komen toch wel mijn telefoonhoesjes, ik heb er ondertussen al een twintigtal ofzo en vind het altijd leuk om eens af te wisselen volgens mijn stemming, het seizoen, ...
- Laders overal. Door het vele gebruik van mijn gsm, moet ik wel overal een oplader liggen hebben. Zo ligt er eentje naast mijn bed, zo kan hij de hele nacht opladen, heb ik er eentje in de auto, en ook beneden in de keuken voor als de batterij overdag bijna plat is.
- Onlangs kreeg ik ook een leuke pakketje toegestuurd via Gsmpunt, met nog enkele handige items die ik goed kan gebruiken. Zo heb ik nu eindelijk ook een Selfie-stick en een smartphone-camera-afstandsbediening (ja echt, deze twee had ik nog niet), en ook zo een houdertje voor in de auto (voor in het ventilatierooster), heel makkelijk in gebruik en het is echt handig als je met de gps van de telefoon gebruikt, of als er iemand belt kan je direct de luidspreker opzetten, om muziek af te spelen, ...

En dankzij Gsmpunt mag ik jullie hier ook gelukkig maken, door 3x een kortingscode van €15 weg te geven. Ze hebben er echt heel wat accessoires voor alle smartphones, van hoesjes, headsets, laders, batterijen, ... Neem snel een kijkje op de site van Gsmpunt.nl en neem een kijkje of er iets voor jou bijzit.
Wat moet je doen om kans te maken op zo een tegoedbon?
♦ Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com met jouw favoriete smartphone-app en -accessoire!

Niet verplicht, maar wel leuk:
Volg mijn blog via instagramtwitterfacebook en/of bloglovin en like/deel deze winactie of stuur een leuke tweet over deze actie!

Deze winactie loopt tot 28 juni 2015, middernacht. De drie winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via email, waarbij hun kortingscode wordt doorgestuurd. Veel succes x