Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sunny make-up look


De zomer is in het land (al mogen we er de nodige warmte-onweders alweer bijnemen), dus de make-up mag best wat frisser, met felle kleurtjes, en ook waterproof.
Bekijk hier mijn zomerse make-uplook:

Ik kies voor roze wangen en lichtroze lippen, maar voor de ogen mag het een klein beetje feller zijn en kies ik voor een leuk kleur-accentje. Hier zie je een blauwe/turqouise kleur, ik gebruikte daarvoor de Diorshow Liner Waterproof in de kleur Turquoise 258. Ik kies normaal nooit voor blauw bij mijn ogen, maar deze vind ik echt heel erg leuk.
Op de ogen zelf koos ik voor een lichtroze tint met lichte shimmer, ik koos de Chanel Illusion D'Ombre in Impulsion 93, maar eender welke lichtroze kleur voldoet natuurlijk. Als laatste werkte ik af met een eyeliner, de Tattoo Liner van Kat von D blijft mijn favoriet, en mascara.

Ik wil graag met meer tinten gaan experimenteren, dus wil zeker eens wat roze/paars tinten gebruiken in een fellere tint (ik kies vaak voor paars, maar dan gecombineerd met een donkere kleur), of misschien eens echt een uitdaging aangaan en eens wat echte felle tinten gaan proberen, als jullie tips hebben, laat maar weten!
Wat denken jullie van deze make-uplook? En kiezen jullie voor felle kleurtjes of een andere look tijdens zonnige dagen?