Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kenzo - Fresh Lotus Water


Eindelijk, zomer in aantocht! Het moet niet ineens 30 graden voor mij zijn, maar nu heeft de zon en het betere weer toch wel echt lang op zich laten wachten (hopelijk blijft ze nu ook voor een paar maanden). Ik ben er alvast klaar voor, zeker dankzij deze heerlijke verfrissende spray van Kenzo, Fresh Lotus Water, uit de verzorgingslijn Kenzoki White Lotus.

Zeker als het warm weer is, is het aangenaam de huid te gaan verfrissen. Maar ook bij het sporten, reizen of gewoon om 's morgens goed wakker te worden en 's avonds de huid te gaan kalmeren. Zeker met heerlijke ingrediënten, de Fresh Lotus Water is een 100% natuurlijk plantenwater van witte lotus, wat rijk is aan minerale zouten, essentiële oliën en oligo-elementen, gecombineerd met herbe de rosée, een kruidachtige plant die de huid leert zichzelf te reguleren en haar vochtgehalte te verbeteren.
Hij gaat dus niet alleen de huid gaan verfrissen, maar ook gaan hydrateren en kalmeren!

Het is geen budget-product, maar het is geweldig! Het ruikt niet alleen héérlijk, maar het is ook verfrissend, een instant-boost voor de huid. Een lichte, zachte spray, die je huid gaat oppeppen.
Dankzij de handige verpakking kan je het tijdens de dag gewoon boven je make-up sprayen, het voelt verfrissend en ook echt hydraterend aan. Maar je kan het ook als een toner gaan gebruiken na het reinigen van de huid. Het ruikt heel zacht en licht, en het is natuurlijk product, dus ik ben fan!

Wat denken jullie van deze verfrissende spray? Kiezen jullie voor verfrissing tijdens warme zomerdagen?

Kenzo - Kenzoki White lotus
Fresh Lotus Water - 125ml - €27.50