Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Pop - Lip Colour & Primer


Ik kies vaak voor neutrale kleuren voor mijn lippen, of een zachte getinte lippenbalsem omdat die aangenaam voelen op mijn lippen. Bij echte lipsticks of felle kleuren, heb ik vaak het gevoel dat ze niet zo goed zouden blijven zitten, ofdat die echt zowat in de lijntjes van mijn lippen gaan blijven steken. Maar nu kan je kiezen voor felle kleuren, en tegelijkertijd worden ze gevoed en beschermt, en dat dankzij de Clinique Pop Lip Colour & Primer. Ik vertel jullie er wat meer over en toon jullie twee van de Pop kleurtjes!

De Clinique Pop Lip Colour & Primer is een lippenstift in een volle kleur en een verzorgende primer in één.
Je kan kiezen uit maar liefst 16 verschillende, felle en vrolijke kleuren, en daarbij bevat deze lipstick een primer die de lippen glad maakt, contour geeft en voedt, zodat de lippen de hele dag verzorgt blijven, ook met een kleurtje op. Ze bevatten namelijk sheaboter en murumuruboter die de vochtbalans van de lippen op peil gaat houden en ook de kleur lang gaat behouden.

Ik toon jullie hier Cherry Pop en Punch Pop, beide felroze tinten, de Cherry heeft iets meer een rode invloed, maar je merkt er toch een roze toon in.
Ze zijn inderdaad heel zacht om aan te brengen, en voelen helemaal niet zwaar aan op de lippen. Ook mijn lippen zelf blijven zacht aanvoelen, ik heb het gevoel alsof ik gewoon een lippenbalsem opheb en geen felle lipstick. Ze blijven best lang aanwezig op de lippen, ook na iets te eten of drinken merk je nog steeds een tint op de lippen.

Ook de verpakking ziet er vrolijk en leuk uit. En dat is wat de bedoeling van Clinique met deze Pop lipsticks, zet je mooiste lach in de verf, want de wereld ziet er al lachend veel mooier uit! So smile and act funny ;)

Ik ben best benieuwd naar meer tinten!
Wat denken jullie van deze nieuwe felle lipsticks?

Clinique Pop Lip Colour & Primer - €22.20
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be