Mogelijk gemaakt door Blogger.

H&M Online Shop - bestelling


Jaren keken we ernaar uit, er werd gezaagd op social media en er werden zelf facebook-groepen voor opgericht! Ik heb het over de onlineshop van H&M, die eindelijk ook naar België verzend, jeeej!!
Vanaf dag één kon ik het al niet laten om een bestelling te plaatsen, maar ondertussen kreeg ik vorige week ook nog mijn tweede bestelling aan, twee keer een kleine bestelling, maar omdat ze nog tot 17 mei gratis verzendkosten aanbieden vind ik het niet erg kleine bestellingen te doen.
Kijk je even mee naar wat er in mijn pakketjes zat?

Bij mijn eerste bestelling kocht ik enkel het ananas-kaarsje en het make-up tasje 'mermazing'. Het marmeren plateautje stond al langer op mijn wishlist, maar vond ik toen niet in de shop terug. Toen ik het de week nadien er toch zag instaan, ging het direct mijn mandje in. Ik kocht toen ook nog de twee haarbanden, een met streepje en strik en een met witte bloemen, en een licht truitje in grijs met hartjes van de Divided collectie.

Wat denken jullie van mijn kleine buit? En hebben jullie zelf al gewinkeld bij de onlineshop van h&m?