Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win een armbandje met jouw sterrenbeeld

Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen.

Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie klaarstaan, jullie kunnen namelijk een leuk armbandje winnen met het teken van jouw sterrenbeeld. Ikzelf ben geboren op 30 juni, en heb dus een horoscoop-bandje met het teken van de kreeft. Maar ik mag per sterrenbeeld één armbandje weggeven, er zijn er 12 in totaal, dus als je graag eentje wint in jouw horoscoop, lees dan snel verder.

Deze leuke winactie is in samenwerking met Joker+, een spel van de Nationale Loterij, waarbij je elke dag kans maakt om tot €200.000 te winnen. De sterrentekens staan centraal in dit spel, waarbij je cijfers en sterrentekens moet opgeven, die dan getrokken worden.

Wat moet je doen te maken op een armbandje met je eigen sterrenbeeld?
Like JokerPlus en Sprinkles on a Cupcake op facebook
♦ Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com om te laten weten dat je graag meedoet, en welk sterrenbeeld je graag had gewonnen (kan dat van jezelf zijn, of van iemand anders als je het graag cadeau doet).

Deze winactie loopt tot 19 mei 2015, middernacht. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via email. Veel succes, mogen de sterren je goedgezind zijn!