Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summer nails with Dior Tie Dye


Eindelijk hadden we een beetje een zomerweertje gisteren, meer van dat zou ik zeggen, ik ben er helemaal klaar voor. Wanneer de zon echt van de partij is, heb ik direct zin in zomerse nagels. Deze maal ben ik aan de slag gegaan met de lakjes uit de zomercollectie van Dior, Tie Dye, namelijk Sunwashed en de topcoat Tie Dye.

De Tie Dye collectie heeft heel wat fijne kleurencombinaties en doet je helemaal wegdromen van de zomer. Later volgen er nog meer producten uit deze collectie, maar nu dus de nagellakjes. Er zijn drie nieuwe lakjes van de Dior Vernis verkrijgbaar, namelijk Sunwashed, een melkachtig geel, Sun-kissed, een naturel roze, en Sundown, een stralend hibiscusrood. Daarnaast is er ook nog een speciale topcoat verkrijgbaar, Tie Dye, een doorzichtige, grenadinekleurige topcoat die de nagels een soort van tie dye effect geeft.

Ik toon jullie als eerst het lakje Sunwashed, een zachtgeel lakje! Ik ben fan van pasteltinten, dus ik vind dit een heel erg mooie kleur. Ik bracht deze aan in drie lagen, om een mooi egaal en gedekt resultaat te bekomen. Hij droogt verrassend snel, zo is het ook niet erg om te moeten wachten tot drie laagjes droog zijn. Dit zal waarschijnlijk wel één van mijn favoriete, meest-gedragen zomerkleurtjes worden de komende maanden, weet ik nu al!

De Tie Dye topcoat is een extreem glanzende, doorzichtig-roze kleur. Hij kan op de nagels alleen aangebracht worden, wat zorgt dat het natuurlijk roze van de nagel versterkt wordt (heb ik nog niet geprobeerd maar ik ben wel benieuwd). Je kan ook verschillende kleurtjes aanbrengen voor een intenser kleureffect.
Bovenop de lakjes zorgt hij voor een speciaal tie dye effect. Je kan het over de gehele nagel aanbrengen, of slechts over een deeltje voor een meer ombre effect. De gele kleur werd een soort koraalroze kleur met deze tie dye erover, wat ik ook best nog een leuke tint vind.

Wat denken jullie van deze zomerse nagels?

Dior Tie Dye summer 2015
Dior Vernis Sunwashed - €27
Dior Topcoat Tie Dye - €27.30

Op mijn ringvinger zie je ook een metallic tattoo, verkrijgbaar bij Veritas (heel leuk om mee te experimenteren)