Mogelijk gemaakt door Blogger.

Favoriete accessoires: take me to the beach


Ik zet vandaag enkele van mijn favoriete accessoires van het moment op een rijtje! En zoals je kan zien ben ik al helemaal in zomerstemming, want ze hebben allemaal wel iets met de zee. Mijn zeepaardje, een kreeft, schubben en vooral veel paradijselijk zeeblauw! Neem snel een kijkje:

Wanneer de zomer in aantocht is, vind ik het super om mijn zeepaard-ketting uit de kast te halen. Ik kocht deze vorig jaar bij de opening van & Other Stories Antwerpen. Ze past op de meeste blousejes en truitjes en op alle kleuren. Ik heb er best al veel complimentjes over gekregen en ben er dan ook superblij mee.

Als armbandjes haal ik voorlopig heel vaak het horoscoop-armbandje uit de kast, deze is het sterrenteken kreeft dus past perfect bij mijn zee-thema (je kan trouwens hier op de blog nog meedoen tot middernacht om ook jouw sterrenteken te winnen). Dit is een heel fijn armbandje, perfect om te dragen op het werk.
Als het eens iets meer mag zijn, combineer ik het graag met het lichtblauw armbandje van Just Julia en de zilveren bangle met schubben.

Ook mijn nieuwste Swatch uurwerk is een perfecte match! Hij noemt Digiwhale (uit de Red, White & Blue collection), is waterproof en bestaat uit turquoise en zilver met fijne glitters. Daarnaast heeft hij een touchscreen en kan je er best wel veel mee doen!

Last but not least, mijn nieuwe Mermazing make-up tasje van H&M is voorlopig een vaste waarde in mijn handtas. Zomers, fun en perfect om al mijn make-upjes voor on the go mee te nemen!
En ook heel toepasselijk, mijn favoriete home-accessoire voor het moment, de Pink Sands Yankee Candle... Ruikt amazing!!

Gewoon tijdens de week draag ik niet zoveel juwelen, en ik verwissel wel nog regelmatig, maar deze zijn toch enkele favorieten!
Hebben jullie enkele favoriete accessoires voor het moment, of heb je bv eerder juwelen die je elke dag draagt dag in dag uit, of kies jij gewoon elke dag voor iets anders? Let me know, ik ben benieuwd!