Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fun nails met 2B


Leuke nagels, en dat aan een budgetprijsje! Vandaag toon ik jullie enkele nieuwe lakjes van 2B, in roze, blauw en paarstinten. Met of zonder glitters, je kan ze combineren zoals je zelf wilt.
Neem snel een kijkje:

Als eerste viel me de Duo Nail Polish op, twee superleuke mini-lakjes die je samen in de dop kan klikken om ze bij elkaar te houden. Het is een nagellakkleur gecombineerd met een 'special effect' top coat. Er zijn acht verschillende combinaties, deze is 538 Pink & Blue White Dots.
De roze kleur op zich vind ik al een hele mooie kleur, heel zacht, en brengt makkelijk aan, de topcoat met confetti is een heel leuk accentje dat je over de roze kleur kan aanbrengen, op al je nagels of enkel als accentnagel op bv. de ringvinger.

De andere drie lakjes passen best bij het duo, doordat ze een beetje dezelfde kleurcombinaties hebben. De roze kleur is Magic Thermo Style Fushia, een roze lakje die verkleurd bij verandering van temperatuur. Op de foto is hij heel erg bleek, ik zat dan ook buiten in de zon bij het aanbrengen, hou kouder, hoe meer roze hij wordt (het roze net als in het flesje), bij warmte is er een witte kleur te zien.
Het blauw-paarse lakje is For Your Eyes Only, uit de Sugar Metal collectie. Hij heeft een metalic effect, niet echt heel opvallend, maar hij bevat lichte zilveren shimmer. Ik vind dit echt een hele mooi kleur op zich, in het echt iets meer naar de paarse kant vind ik.
De topcoat Harlekino Blue & Violet geeft ook een extra feestelijke toets aan de nagels. Deze topcoat brengt iets moeilijker aan dan die van het duo, omdat de glitters (ruitvormpjes in blauw en paars) iets groter zijn denk ik, ze komen niet zo vlot uit het flesje.

Wat denken jullie van deze vrolijke lakjes? Kiezen jullie vaak voor glitters op de nagels als extra accentje?

2B Duo Nail Polish - €4.50
2B Mini Mega Colours - €2.99
Verkrijgbaar oa. bij Dreamland, Kruidvat, ...

Tip: ik haalde de glitters er makkelijk af dankzij de Essie Glitter Nail Polish Remover.