Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty meets Elfi


Hoeraaa, de deauty-box van deze maand is er niet zomaar eentje, nee het is een samenwerking met Elfi, gekend van Happy Nails en ook gewoon gekend als Happy persoontje! Dat er iets van nagel-spulletjes ging inzitten, daar ging ik gewoon van uit, maar de box heeft gewoon een hele leuke inhoud, waarbij Elfi haar favorieten deelt maar ons ook een beetje meeneemt in haar leefwereld! Neem snel een kijkje:

Heel wat toffe items in de box voor de nageltjes, namelijk twee toffe kleurtjes nagellak van het merk Maybelline, een felroze en een witte kleur, voor Elfi de perfecte basiskleur om met nailart aan de slag te gaan.
En dankzij het leuke setje van Happy Decals, een samenwerking van Elfi met cartooniste Eva Mouton, kan je je nagels direct al beginnen versieren met de leuke stickertjes.
Daarnaast vind je ook nog een basecoat in de box van Mavala, voor het lakken aanbrengen om je nagels te beschermen en zorgt ook voor een betere hechting tussen je nagels en de nagellak.

Meer beauty-stuff in de box, namelijk de heerlijke cleaning pads van Vita Verde met zuiverend rozenwater, ruiken echt geweldig, maar ook het doucheschuim van Rituals in de geur T'ai Chi is een topper. Als laatste de Carmex lip balm en nog een staaltje van de Cîme dag- en nachtcrème in Daisy Delight!

Wat denken jullie van deze geweldige inhoud van de Deauty meets Elfi box? Voor herhaling vatbaar zou ik alvast zeggen, op naar een volgende samenwerking!

Deauty is een maandelijkste beautybox, vol verrassende beautyartikelen van topmerken. Je betaald €16.95, inclusief verzendkosten.
Meer info op de deauty website