Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Fuji Green Tea


Als ik thee drink, kies ik meestal voor muntthee, maar tegenwoordig grijp ik vaak naar groene thee in blikjes of flesjes, dus om koud te drinken! Maar je hoeft het niet enkel drinken, dankzij The Body Shop kan je er nu ook van genieten tijdens je beauty-momenten met de nieuwe Fuji Green Tea lijn, met echte groene theeblaadjes, met de hand geplukt om zo de antioxiderende werking te behouden!
Japanse groene thee is gekend in menig beauty-rituelen omdat het helpt vocht vast te houden en het de poriën verkleint. Neem snel een kijkje naar enkele toppers uit deze geweldige collectie:

♦ Fuji Green Tea Eau de Cologne - €19
Een heerlijke eau de cologne spray, met een verfrissende en lichte geur. Hij bevat de heerlijke combinatie van groene thee, citroen, bergamot, camelia, jasmijn en viooltjes. What's not to love!

♦ Fuji Green Tea Body Butter - €16
De body butters van The Body Shop zijn gewoon een cult-product, ze zijn zo fijn! En in deze heerlijke geur verfrissend voor de komende warme zomermaanden, en een fijne, frisse en lichte geur. Geen droge, zware benen deze zomer, want deze rustgevend, verzachtend en vochtinbrengend!

♦Fuji Green Tea Body Scrub - €18
Ook de scrub is een heel fijne aanvulling in dit gamma, perfect om dode huidcellen te gaan verwijderen en de huid extra te gaan reinigen. Voelt verfrissend aan dankzij de heerlijke geur!

♦ Fuji Green Tea Detox Bath Tea & Bath Infuser - €15/€6
Hoe leuk zijn deze twee producten, thee voor in bad, inclusief infuser om de thee te laten trekken in het badwater. De bath tea bevat Japanse groene thee met handgeplukte groene blaadjes en Aloë Vera om je bad om te toveren in een detox theebad ritueel. Het reinigt en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.
Er komt een heerlijk, frisse zachte geur vrij om perfect te kunnen ontspannen, en je huid voelt nadien ook extra zacht aan! Het is ook een leuke verpakking om in de badkamer uit te stallen, dus dit is alvast een winner, de gehele collectie trouwens!

Wat denken jullie van deze nieuwe Fuji Green Tea lijn, zou dit iets voor jou zijn?