Mogelijk gemaakt door Blogger.

Redken Braid Aid


Wie me een beetje volgt, weet dat ik best vaak mijn haar vlecht. Is meestal snel gedaan en je kapsel ziet er toch ineens wat anders uit. Doordat mijn haar wat opgeknipt is, is het niet altijd zo handig om mijn vlecht er dan de hele dag mooi te laten uitzien, meestal moet ik tijdens de dag toch eens opnieuw beginnen. Ik was dus heel benieuwd toen ik zag dat de nieuwe Redken Fashion Collection een gespecialiseerde lotion voor vlechten bevat, namelijk Braid Aid 03, en ik kon niet wachten om hem uit te proberen!

De Braid Aid is dus een haarlotion die het haar glad maakt en ook meer grip geeft om het haar te gaan vlechten of twisten, en zorgt ervoor dat de vlecht langer blijft houden.
Je kan het aanbrengen op handdoekdroog haar of gewoon op droog haar. Enkele pompjes op je hand aanbrengen, openwrijven en daarna op de lengten en punten van het haar aanbrengen. Nog een tip van Redken, je kan een beetje Braid Aid op je vingertoppen aanbrengen tijdens het vlechten.
Ook handig, de verpakking van de Braid Aid bevat binnenin ook drie leuke vlecht-kapsels.

Ik vind deze lotion heel fijn, je merkt toch echt een verschil en mijn vlecht blijft er langer mooi uitzien. Het is natuurlijk geen lijm, dus er komt wel wat los van je vlecht na een tijdje, zeker de kortere lengten bij mijn haar. Maar het product voelt ook helemaal niet hard aan, hij zorgt er gewoon voor op het moment dat je vlecht, dat je alles mooi bij elkaar kan brengen en dat alles strak zit.
Nog een extra pluspuntje, hij bevat een heerlijke kappers-geur, wat altijd aangenaam is.
Je ziet toch duidelijk een verschil met of zonder het product in mijn vlecht.
Links: Zonder Braid Aid 03 - Rechts: Met Braid Aid 03

Wat denken jullie van dit product? Zou dit iets zijn voor jou, of ga jij niet vaak aan het vlechten?

Redken Fashion Collection 
Braid Aid 03 - 50ml - €25.80
Verkrijgbaar bij de Redken-kapper