Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Tsum tsums, Minions & glitter heels


Het is alweer een maandje geleden, dus tijd om nog eens wat random pictures op een rijtje te zetten.
Ik toon jullie enkele outfits, een glimp van mijn opgeruimde dressing/schoenenkast en oa. ook de superleukste tictacs!!
Ik ben trouwens ook bezig aan een eerste, echte video/vlog, die komt er normaal gezien volgende week aan (ik ben al aan het stressen eerlijk gezegd). Maar voor nu, enkele foto's dus:
Niet zo een heel zuivere foto (voorste camera van de iPhone), maar ik probeerde mijn haar op te rollen en vond het best een mooi resultaat. Bleef niet zo makkelijk zitten, maar ik ga het zeker nog eens opnieuw proberen maar dan met een haarband/lint.

Na ons Disneyland bezoekje zijn er twee tsumtsums bijgekomen, Mickey en Olaf, en ik vond ze wel leuk allemaal samen in een vaas. Ondertussen hebben we ook Baymax (van de film Big Hero 6) er al bij.

Van Dove kreeg ik deze heerlijke bodywash toegestuurd voor moederdag, en hij ruikt hémels!

Twee weken terug had ik eindelijk nog eens een afspraak met Liesbeth (Wander&Co), we trokken naar Clouds in my Coffee in Gent voor heerlijke muntthee en deze yoghurt met granola en fruit (heerlijk) en heel wat gezellige girltalk!

Ik vond deze superleuke retro 'barcart', en aangezien we hier geen alcohol-drinkers zijn, staat ze al helemaal klaar voor gezellige zomeravond met heerlijke limonades ed.

Ik kreeg kaartjes, bloemen en knutselwerkjes voor moederdag, maar dit briefje en zelf geplukte bloemen uit de tuin, daar smelt ik echt nog het meeste voor!

En op moederdag ging ik voor rood met bloemetjes, om een beetje in thema te blijven. 

Hoe leuk zijn deze limited edition tictacs van de Minions, je hebt ze trouwens in verschillende mannetjes.

Zondag was eigenlijk een eerste echte zomerse dag (meer van dat please), en ik ging eindelijk eens voor blote benen (zonnebrillen waren toegestaan moesten mijn witte benen in de ogen schijnen), en ik ging voor pasteltinten (op de foto precies nogal fluo) in roze, groen en geel op de nagels.

Een extra dagje thuis maandag, werd een opruimdagje, de dressing had een nodige clean-up nodig, en de zomerschoenen die ik het meeste draag, kregen een mooi plekje (kleur bovenaan, zwart onderaan)

Hoewel ik vaak pastel en kleur draag, mag het soms eens wat stoerder zijn ook, gisteren ging ik voor mijn Ramones t-shirt, met glitterheels om het helemaal rock'n'roll te maken ;)

Hopelijk vonden jullie het leuke foto's!