Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Collection Méditerranée Summer 2015


De zomercollectie van Chanel, Collection Méditerranée, is een heel leuke. Niet je standaard zomer-kleurtjes vind ik zelf, en daarom net zo vernieuwend en leuk! De collectie neemt je mee naar het Zuiden van Frankrijk en laat je genieten van een heldere hemel en azuurblauwe zee, met schitterende blauwtinten, maar daarnaast ook olijfgroen, bruin, paars en rood. Sterproduct in de collectie is het gouden poeder, die je een zonnige uitstraling geeft, maar ik toon jullie vandaag graag de Stylo Eyeshadow in een groene kleur, de roze-rode lipgloss en het prachtige Coquelicot nagellakje.

♦ Stylo Eyeshadow - Olivine
Bij de oogmaquillage uit deze collectie staat de energie en het licht van de zomer centraal, frisse, heldere en vrolijke kleuren. En niet alleen vrolijk, maar ook praktisch, want de oogschaduw zit compact in een soort potlood gegoten wat heel makkelijk kan aangebracht worden. De textuur is heel romig en comfortabel en glijdt daardoor perfect over de huid. Hij bevat ook een hoge concentratie water, waardoor hij fris aanvoelt, perfect voor de zomer!

De Stylo Eyeshadow is verkrijgbaar in leuke kleurtjes, zoals paars, turquoiseblauw, zacht poederig roze, warm bruin en olijfgroen, en deze laatste kunnen jullie hier zien. Het is de kleur Olivine, en hij bevat een zachte satijnglans.

♦ Lèvres Scintillantes - Rose Paradis
Glanzende lippen horen bij de zomer, en deze lipgloss van Chanel bevat naast heel wat glans ook heel wat kleur. Deze Rose Paradis is een intens roze kleur, die toch wat naar het rode neigt. Hij ziet er heel mooi uit op de lippen, al was hij niet zo handig om mooi egaal aan te brengen, zonder spiegel in de buurt zou ik het toch niet aanraden.

♦ Le Vernis - Coquelicot
Als laatste toon ik jullie graag mijn favoriet, namelijk de nagellak in de kleur Coquelicot. Het is een rode kleur met een oranje ondertoon. In de collectie vind je ook nog Terrana, een chocoladebruin met roze weerschijn, Méditerranée, een zuiver en diep zeeblauw, en Lavanda, een fel, intens paars.

Ik zou normaal nooit echt kiezen voor rode nagels in de zomer, maar doordat ze een oranje ondertoon hebben vind ik het best nog een mooie, warme kleur. Ik ben vooral ook fan van de formule van de nagellak, met één laagje waren mijn nagels volledig gedekt en zagen ze er mooi uit! Twee is misschien beter voor de houdbaarheid, maar de kleur zelf zat bij de eerste keer goed!

Wat denken jullie van deze drie producten uit de Chanel zomercollectie?

Chanel Summer 2015 - Collection Méditerranée
Verkrijgbaar in de parfumerie