Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Win 2x een Nivea Sun pakket

Deze winactie is afgelopen. De winnaars werden gecontacteerd via email.

Ik heb de zonnecréme dit jaar nog maar een paar keer moeten bovenhalen, maar we tellen alvast af naar zonnigere, warmere dagen! Ik vind het heel belangrijk om zonnebescherming te gebruiken, en probeer dat ook in mijn omgeving en elk jaar hier op de blog duidelijk te maken!
De zon is aangenaam, mensen zijn vrolijk, je krijgt er een bruin kleurtje van, je maakt vitamine D aan, ... maar zonnestralen zijn ook schadelijk, denk maar zonnebrand, huidveroudering en -verslapping, oogschade maar ook verschillende vormen van kanker, daarom is het zo belangrijk je huid te beschermen! Denk daar dus aan als je de zon ingaat!
En daarom, een fijne actie op Sprinkles on a Cupcake in samenwerking met Nivea, ik mag van hen namelijk 2 Nivea Sun pakketten weggeven, met daarin de drie nieuwste Nivea zonneproducten, ter waarde van €40.87. Lees snel verder als je graag wilt meedoen!

Mensen denken vaak dat ze geen zonnecrème moeten gebruiken omdat ze anders niet bruin worden, of misschien als ze eerst eens goed verbranden dat dat nadien bruin gaan worden! FOUT! Je kan beter net wél gaan smeren om sneller bruin te worden én ook om je bruin kleurtje langer te behouden!
Met de nieuwste producten van Nivea kan dat helemaal. Zo hebben ze in hun gamma nu de Nivea Sun Protect & Bronze, een beschermende olie met factor 30 die ook de bruining gaat activeren dankzij een natuurlijk Pro-Melanine Extract.
Ga je liever voor een verfrissende, niet vettige zonnemelk, kan je kiezen voor de Nivea Sun Protect & Refresh, ook met factor 30.
Ook na het zonnen kan je met de Nivea Sun After Sun Bronze je bruine kleur langer behouden. Daarnaast gaat deze ook de huid gaan hydrateren, verzacht hij de huid en voorkomt vervellen. Hij plakt niet en hij ruikt heerlijk naar de zomerse Nivea-geur!

Ik mag dus 2x een pakket weggeven met daarin deze drie producten. Wat moeten je nu doen om kans te maken op zo een zomers pakketje?
♦ Stuur een mailtje naar petra@ sprinklesonacupcake.com en vertel me welk zomers artikeltje jij de komende maanden graag eens ziet verschijnen op de blog!

Niet verplicht, maar zorgt wel voor een extra winkans (laat ook weten in je mailtje wat je extra gedaan hebt):
- Volg Nivea via facebook
- Volg Sprinkles on a Cupcake via facebook, twitter, instagram en/of bloglovin
- Like/deel deze winactie of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een Nivea Sun pakket twv €40.87: http://tiny.cc/a4xjyx'

Deze winactie loopt tot 31 mei 2015, middernacht. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via email. Veel succes, en ondertussen, vergeet niet te smeren!