Mogelijk gemaakt door Blogger.

In en rond de douche


Vandaag toon ik jullie graag enkele producten die zich momenteel in en rond mijn douche bevinden. Het zijn ook de producten die ik dagelijks gebruik voor het moment, behalve de haarproducten want ik was mijn haar om de andere dag. Er staat ook niet alles op wat ik gewoonlijk gebruik, bv haarspray ed, maar gewoon wat ik gebruik als ik onder de douche sta, en als ik er net uitkom, anders werd het wel een heel lange post. Neem snel een kijkje:

♦ Onder de douche:
Ik ben een douchemens, sowieso! We hebben hier thuis ook een bad, maar dat gebruik ik zelden!
Shampoo en conditioner die vliegen er hier altijd door, ik heb dan ook veel haar en ook mijn vriend gebruikt meestal dezelfde producten als ik. Voor het moment gebruik ik de Care Line Vital Nutrition Shampoo en Conditioner van Keune. Ik kende het merk nog niet, maar ik vind het fijne producten. Deze zijn specifiek voor droog en beschadigd haar te gaan voeden en ook gaat beschermen tegen oa. uitdroging en UV-stralen, perfecte voor komende zomermaanden. Ik vind de verpakking ook eens iets anders dan de klassieke flessen, dus deze zijn wel aan te raden. Je kan ze terugvinden bij Barberstore.eu en ze zijn momenteel beschikbaar met korting.

Ik gebruik ook graag een scrub onder de douche, niet elke keer, vooral als ik tijd heb. Momenteel ben ik fan van de Kneipp Sugar Body Scrub met vijgenmelk-arganolie. Wat een heerlijke geur (hij is ook beschikbaar in Amandelbloesem, ook heerlijk). Deze hydrateert en verzorgt de huid en zorgt nadien voor een heel erg zacht gevoel.Hij bevat natuurlijke oliën en is geschikt voor alle huidtypen. Scrubben is ook ideaal tijdens de zomer, de huid gaat stralen en een bruine teint blijven langer behouden!

Voor douchegel zelf gebruik ik momenteel de Silk Glow van Dove (al heb ik voor moederdag van Dove een nieuwe geur gekregen, Purely Pampering Pistachio & Magnolia, en ik kan niet wachten om deze mee te nemen onder de douche). De Silk Glow Body Wash voelt heerlijk zacht aan, zoals een crème, maar schuimt wel nog altijd heel goed, wat ik altijd aangenaam vind. Hij bevat ook de Nutrium Moisture, die de huid gaat herstellen en zacht en glad gaat maken. Hij ruikt echt heel aangenaam en warm, net als vers gewassen lakens.
Mijn vriend kiest dan weer voor de Axe producten, en gaat onder de douche met de nieuwe Axe Black douchegel. De Black lijn van Axe staat voor Less is More, waarbij ze kiezen voor een subtiele, verfijnde geur. Ik vind hem heel mannelijk en aangenaam om te ruiken!

♦ Naast de douche:
Het lukt me niet altijd, maar na het douchen probeer ik me toch altijd in te smeren met een bodylotion of olie. Tegenwoordig kies ik voor de Phyto-Tonic Oil van Cinq Mõndes, een heerlijke olie uit Brazilië. Hij bevat Biologische olie uit de paranoot om de huid te hydrateren, uitdroging van de huid te voorkomen en celvernieuwing te vereenvoudigen. Hij bevat ook een gepatenteerd extract uit Lupine om de huid te gaan verstevigen.

Na het douchen gebruik ik ook steevast een deodorant. De nieuwste Compressed deodorants zijn daar ideaal voor, door hun nieuwe formule zitten ze in een kleinere verpakking, maar gaan ze wel even lang mee. De nieuwste in het gamma is deze Soft Feel van Dove, met een subtiel vrouwelijk parfum, geïnspireerd op babypoeder. Hij bevat ook een hydraterende crème wat zorgt voor een gladde huid onder de oksels. Mijn vriend kiest voor deodorant altijd voor Axe, met iets anders moet ik meestal niet afkomen. Ook hier gebruikt hij de nieuwste geur Black.

Als laatste, enkele nieuwe producten van Matrix die ik in mijn haar aanbreng voor het drogen. Namelijk de Turbo Dryer, een Blow Dry Spray om je haar sneller te doen drogen en ook pluis onder controle gaat houden. Gewoon op handdoekdroog haar sprayen en je haar drogen, superhandig!
Op de wortels van mijn haar, gebruik ik de Volume Booster, een soort gel die zorgt voor extra volume. Het haar wordt lichter en krijgt daardoor meer volume aan de wortels. Heel naturele look, maar met de tikkeltje meer!

Wat denken jullie van deze producten? En wat staat er voor het moment allemaal in en rond jullie douche, of bad?