Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win 5x L'Oréal Professionnel Fresh Dust Dry Shampoo

Deze winactie is afgelopen. De winnaars werden gecontacteerd via email.

Ik kreeg de laatste weken best wat mailtjes binnen om leuke winacties te organiseren op de blog speciaal voor mijn lezers! En omdat het bijna mijn verjaardag is, op 30 juni namelijk, dacht ik dat het misschien leuk is om die deze week online te zetten, bij een verjaardag horen cadeau'tjes en ik vind die gewoon leuk om te geven!
Vandaag kunnen jullie 5x de Fresh Dust droogshampoo winnen van L'Oréal Professionnel. Lees snel verder voor meer info, en wat jullie moeten doen om kans te maken!

De Fresh Dust Dry Shampoo is dus perfect geschikt voor die dagen waarop je nogal gehaast bent, eens geen tijd om je haren te wassen, deze droogshampoo is ideaal. Maar het is gewoon ook beter voor je lokken om je haar niet te vaak te wassen, en met deze kan je het echt nog een dagje langer uitstellen.
Maar deze Fresh Dust is ook perfect om je kapsel te gaan boosten, hij zorgt voor luchtigheid en volume, en gaat je kapsel ook langer in model houden.
Je brengt het aan op droog haar, voor op de haarwortels (goed schudden vooraf), en nadien met je handen door de haren wrijven om het product goed te verdelen. Je kan het nadien nog even kammen om overtollig product te gaan verwijderen, maar ik moet zeggen, deze laat geen witte waas achter in het haar en het ruikt ook heerlijk verfrissend!

Wat moet je nu doen om kans te maken op 1 van deze 5 L'Oréal Professionnel Fresh Dust Dry Shampoo's? 
Post een foto van je zelf met het leukste kapsel dat je bij jezelf gemaakt hebt (je mag iets nieuws creëren, of gewoon een oudere foto gebruiken). Je kan dit posten op mijn facebook-pagina, via instagram of twitter en mij daarin taggen (@PetraCupcake), of ook hier bij de comments kan je een foto toevoegen! De vijf leukste, origineelste kapsels winnen deze droogshampoo!

Deze winactie duurt 28 juni 2015, middernacht, en is enkel voor deelnemers binnen België. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd bij hun foto.
Veel succes! x