Mogelijk gemaakt door Blogger.

Vlog met twee zomerse Ocean Spray recepten


Oke, ik ben een beetje zenuwachtig! Dit is mijn eerste echte video/vlog (ik deed jaren geleden al drie haarvideo's in samenwerking met Wella, maar daar heb ik toen niet in gepraat), en ik ben toch benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!
Het merk Ocean Spray contacteerde me onlangs, of ik niet een video wou maken waarin ik twee receptjes deelde met hun producten, en daarbij ook hoe ik als jonge mama de dagelijkse sleur een beetje doorbreek.
Dus ik maakte een video waarbij ik jullie meeneem op een alledaagse weekdag, zodat jullie misschien eens een beeld krijgen van hoe een dagje er bij mij kan uitzien! Ik typ hieronder zeker ook de receptjes uit, zodat je ze nadien misschien zelf eens kan proberen maken.


Zo, hopelijk vonden jullie het een leuke video! Ik ga natuurlijk niet elke avond sporten, dus de rest van de dagen vind je me 's avonds meestal achter mijn computer om te werken aan mijn blog, en tijdens mijn middagpauze heb ik niet altijd een uurtje vrij, dus ik trek er niet elke dag op uit! Maar jullie zagen me hier tijdens mijn bezoekje aan Het Paleis in Gent, ze hebben er zoveel leuke merken samen en echt toffe spulletjes. Ik kocht er trouwens enkel de broek die je zag in de video.

De receptjes zet ik hier ook nog eens op een rijtje:
♦ Ocean Spray Smoothie
Ingrediënten:
- 150-160 ml Ocean Spray Light (maar je kan het natuurlijk met eender welke smaak doen)
- 1 potje Griekse yoghurt
- blauwe bessen, rode vruchten (diepvries).

Hoe ga je te werk?
Meestal als ik een smoothie maakt, gooi ik maar gewoon wat alles samen, zo kom je soms tot de lekkerste combinaties. Ik gebruik vaak soyamelk, maar eigenlijk vind ik het met Griekse yoghurt ook heel lekker. Je kan kiezen welke smaak van sap je er gaat aan toevoegen (ik moet zeggen, ik ben ook vooral fan van die met blauwe bessen om zo te drinken, in een smoothie maakt het me zoveel niet uit). Je kan ook eender welk fruit erbij doen. Ik vind het altijd handig om diepvriesfruit in huis te halen, zoals heb je altijd wel iets om erbij te doen, en maakt het ook heel verfrissend.
Maar je doet dus alle ingrediënten in een blender, mixen en klaar!

♦ Ocean Spray Cranberry Bruschetta's 
Ingrediënten:
- 1 pot Ocean Spray Cranberry Compote
- 1 rode ui
- stokbrood/toast
- 1 theelepel oregano
- 2 theelepels basilicum
- Olijfolie

Hoe ga je te werk?
De rode ui pellen en in ringen snijden. Een beetje olijfolie in de pan gieten en de ui bakken, tot deze doorzichtig is. Daarna er de cranberry compote gaan bijdoen en even op het vuur laten sudderen. Nadien haal je de pan van het vuur en ga je er 1 theelepel oregano en 2 theelepels basilicum gaan bijdoen (mag verse zijn, maar die had ik niet in huis, dus ging ik voor oregano uit een potje en basilicum uit de diepvries). Alles goed mengen en klaar.
Stukjes stokbrood gaan grillen of gewoon toastjes gebruiken, en deze dan gaan beleggen met het mengsel. Een heerlijke combinatie, moet je zeker eens uitproberen! Is een ideaal tussendoortje, maar kan ook perfect bij de aperitief of als bijgerechtje bij de bbq.

Zo, hopelijk vinden jullie het leuke receptjes, en laat me zeker weten wat jullie vinden van de video, en of je graag in de toekomst meer zulke video's ziet verschijnen hier op de blog :)