Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win een gesigneerd One Direction That Moment parfum!

Deze winactie is afgelopen. De winnaars werden gecontacteerd via email.

Ik kreeg vorige week een mailtje van Planet Parfum, met de vraag of ik graag een gesigneerd parfum van One Direction wou weggeven aan mijn lezers. Superleuk dus, zeker als je weet dat er maar twee beschikbaar zijn in België. Heel exclusief dus, het parfum heeft daarbij ook een hele mooie verpakking die perfect past op Sprinkles on a Cupcake (heerlijke roze en girly) en het is ook een hele fijne geur!
Dus bij deze, lees snel verder voor meer info over het parfum That Moment, en hoe je kans kan maken op deze unieke prijs!De Eau de parfum That Moment van One Direction is trouwens exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum, en is een leuk hebbeding voor de fans, maar ook gewoon voor iedereen die dol is op heerlijke geurtjes en mooie verpakkingen. Met zijn roze flacon en kroontje als dop, is dit een mooie blikvanger, de mijne staat hier alvast te blinken.

Hij bevat enkele geurnoten van het eerste parfum, Our Moment, zoals roze pompelmoes en jasmijn, maar daarnaast bevat deze ook groene appel, komkommer, viooltjes, mandarijn, pioenroos, patchouli, muskus en cederhout. Het is een frisse, bloemige geur, perfect voor overdag. Ik vind de geur heel aangenaam en verfrissend, hij bevat heel wat heerlijke geurnoten die ik echt fijn vind, zoals pioenroos en mandarijn, en hij blijft ook lang hangen, wat altijd een pluspunt is bij een parfum.
Deze is de 100ml flacon (€49.90), maar hij is ook verkrijgbaar in 50ml (€39.90) en 30ml (€29.90). Meer info vind je op de webshop van Planet Parfum.

Hoe maak je nu kans op de gesigneerde flacon van One Direction's That Moment Eau de Parfum 100ml?
1. Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com waarom jij dit parfum graag zou willen winnen? 
2. Like Planet Parfum via facebook
3. Like Sprinkles on a Cupcake via facebooktwitterinstagram en/of bloglovin
4. Like/deel deze winactie of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een gesigneerd One Direction parfum: http://tiny.cc/fee9yx'
(laat zeker weten in je mailtje onder welke naam je Planet Parfum en Sprinkles on a Cupcake volgt)

Deze winactie loopt tot 19 juni 2015, middernacht. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd via email. Veel succes! 
(Weetje: de jongens van One Direction treden trouwens zaterdag 13 juni op in België)!