Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuw voor de gevoelige huid: Mixa


Jullie hebben misschien al reclame gezien, of de producten in de winkels zien staan, maar er is een nieuw merk verzorgingsproducten op de markt, namelijk Mixa, speciaal voor de gevoelige huid.
Zo hebben ze een gamma gezichtsreiningsproducten, maar ook heel wat gezichtscrèmes, doucheproducten en lichaamsproducten, zoals bodymilk, bodybalsem en handcrèmes.
Ik zet vandaag graag enkele producten op een rijtje.

Gezichtsreiniging
Ik ben sowieso een fan van Micellair water om mijn make-up er 's avonds af  te halen. Bij Mixa hebben ze maar liefst drie verschillende, een kalmerend met Panthenol, eentje tegen roodheid met Allantoïne en een zuiverend water met zink. Ik heb de kalmerende versie, ideaal voor een huid die snel geïrriteerd is. Het micellair water met Panthenol (zonder parfum) gaat zorg dragen voor de huid en het risico op allergieën gaan verminderen. Ik gebruik deze elke avond en ben er heel tevreden mee.

Daarnaast gebruik ik voor het reinigen van mijn gezicht ook de oogmake-up remover. Hoewel het micellair water zowel geschikt is voor huid als ogen, is deze ook echt geschikt voor waterproof make-up eraf te halen. Daarbij is hij ook perfect voor de gevoelige ogen.
Naast deze twee producten, heb je ook nog een reinigingsmelk en een reinigingsolie.

Gezicht
Voor mijn gezicht te verzorgen, gebruik ik de hydraterende dagcrème. Hier zijn er vier crèmes beschikbaar, de kalmerende, regulerende (zuiverend), de anti-uitdroging en de anti-roodheid. Daarnaast heb je ook nog een voedende crème met Teunisbloemolie.
Ik gebruik de hydraterende kalmerende crème, ideaal voor de gevoelige en reactieve huid, aangezien mijn huid nogal snel de neiging heeft om te reageren op verschillende producten. Deze bevat havermelkextract en kalmerende roos. Mijn huid reageert er niet op, en ik merk ook dat hij droge plekjes, bv. rond mijn neus, gaat gaan aanpakken.

Lichaam
Daarnaast werden ook nog enkele producten ontwikkeld voor de heel droge huid, zo zijn er drie body milks, een bodybalsem en twee handcrèmes beschikbaar.
Eén van de body milks en een handcrème zijn ontwikkeld met cold cream, om echt de droge huid te gaan kalmeren en voeden. Zo gaan ze droogheid, ruwheid, trekkerigheid, tintelingen en jeuk tegen.

Daarnaast zijn er nog vijf douchegels ter beschikking, maar die zijn enkel exclusief verkrijgbaar bij Di, de andere producten zijn ook nog elders verkrijgbaar.
Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie nood aan producten voor de gevoelige huid?

Mixa - gevoelige huid
Verkrijgbaar bij oa. kruidvat, Di, ... (douchegels exclusief bij Di)
Prijzen tussen €3.49 en €7.99