Mogelijk gemaakt door Blogger.

Oasis X Minions: Win 2x een duoticket

Deze winactie is afgelopen. De winnaars werden gecontacteerd via email.

Het is waarschijnlijk iedereen al opgevallen, de Minions zijn in aantocht. De nieuwste film verschijnt op 8 juli 2015 in de bioscoop. Overal waar je kijkt, vind je wel iets terug in de winkels, hun schattige gele snoetjes staan op ijsjes, tictacs, koekjes,... en binnenkort ook op de Oasis drankjes.
En dat is niet alles, via Oasis kan je ook meespelen om een reis naar NY te winnen, of andere leuke geschenken. Ik vertel jullie er alles over, maar ook hier maken jullie kans op 2x een duoticket voor de nieuwste Minions film.

Oasis lanceert dus een fruitastische wedstrijd, aangezien de Minions zich in New York bevinden, kan jij ze daar gaan ontmoeten. Wat moet je daarvoor doen, op oasis-minions.com kan je meespelen, je krijgt er een kaart te zien van The Big Apple waarbij tal van fruitjes verstopt zitten in de stad. Vind je Ella Banaan dan maak je kans op die reis naar NY, vind je de andere fruitjes, maar je zo meer kans op meer tijd, maar ook bioscooptickets, knuffels, dvd's, enz.
Het spel is niet makkelijk, ik heb ook al geprobeerd natuurlijk, maar wel heel leuk!

Maar willen jullie ook hier meespelen om kans te maken op een duoticket? Ik mag van Oasis 2x 2 tickets weggeven voor de nieuwste film. Wat moet je doen om kans te maken?
♦ Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com en laat me weten waarom jij dolgraag deze film wilt gaan bekijken?

Niet verplicht, maar wel leuk:
Volg mijn blog via instagramtwitterfacebook en/of bloglovin en like/deel deze winactie of stuur een leuke tweet over deze actie!

Deze winactie duurt tot 5 juli 2015, middernacht. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Veel succes