Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win 2x een paar Palladium Macaron boots

Deze winactie is afgelopen. De winnaars werden gecontacteerd via email.

Een macaron-collectie van Palladium, dat kan niet anders dan dat deze eens hier op de blog moeten verschijnen!! Maar straffer nog, ik mag hier namelijk twee paar van deze kleurrijke boots gaan weggeven aan mijn lieve lezers, namelijk in de kleur roze!!
Voor je al te enthousiast gaat verder lezen, het is één paar in maat 39 en één paar in maat 40. Als je schoenmaat dus groter of kleiner is, sorry dan zal het niet voor jou zijn! Heb je wel deze schoenmaat, en heb je interesse, lees dan snel verder:

Wij zijn hier thuis al fan van het merk, mijn zoontje wou deze winter niets anders dragen dan zijn waterproof Palladium boots, en ook voor de lente/zomer hebben ze toffe modellen.
Palladium liet zich voor zijn zomercollectie inspireren door de macaron, en de comfy boots kregen vrolijke kleurtjes geïnspireerd op de meest populaire smaken van macarons, nl. Raspberry, Mango, Blueberry, Lemon, Pistachio en Lavende.

Welke kunnen jullie nu precies winnen?
♦ Hoge - maat 39 - kleur roze (waarde €64.95)
♦ Baggy - maat 40 - kleur roze (waarde €69.95)
Meer info vind je op de Palladium website.

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke schoenen?
♦ Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com waarom jij graag dit paar schoenen wilt winnen, en voor welke maat/model je meedoet.
♦ Volg mijn blog via instagramtwitterfacebook en/of bloglovin en like/deel deze winactie of tweet: volg @PetraCupcake en maak kans op een paar Palladium Macaron boots: http://tiny.cc/rd4szx'

Deze winactie duurt tot 2 juli 2015, middernacht. De winnaars zullen een mailtje ontvangen.
Veel succes.