Mogelijk gemaakt door Blogger.

Day & Evening Look with Dior Tie Dye


Ik toonde jullie enkele weken terug al mijn zomerse nagels met enkele producten uit de Tie Dye zomercollectie van Dior. Deze week ging ik aan de slag met enkele oogmake-up producten uit deze collectie, en maakte ik een dag- en een avondlook. Ik maakte daarbij vooral gebruik van het 5 Couleurs palette in Contraste Horizon.

In de Tie Dye collectie bevinden zich twee zomerse 5 Couleurs Palettes, de Ambre Nuit, die gebaseerd is op schakeringen van bronsachtig amber en zand, en deze Contraste Horizon.
Hij bevat vijf prachtige kleuren, een matte kleur namelijk licht-violet, en daarbij ook vier shimmery kleurtjes, een muntgroene kleur, een warm geel-goud, een warm medium-bruin en een teal blauw, heerlijke zomerse tinten bijeen dus, waar je alle kanten mee opkan.
De kleuren zijn heel mooi gepigmenteerd en zien er geweldig uit! Toen ik het eerst zag dacht ik oei, die kleuren, dat past me zeker niet, of hoe ga ik er juist mee aan de slag, maar dan zoek ik eens op internet of probeer ik verschillende dingen uit, en ben ik zo tevreden met het resultaat dat ik de look dan heel vaak nadien ook draag, dat het echt geslaagd is.

Daarnaast maakte ik ook gebruik van het oogpotlood de Diorshow Kolh in Pearly Turquoise, een diepblauwe kleur die er echt wel uitspringt, en de Diorshow Iconic Overcurl Waterproof Mascara in de kleur Bleached Turquoise, die de wimpers een donker teal blauwe kleur geeft.

Het oogpotlood en de mascara combineerde ik met vier van de oogschaduwkleurtjes voor mijn overdag-look. Ik bracht daarbij de violet-tint aan in de binnenste ooghoek en op de binnenste helft van mijn bewegend ooglid. De geel-gouden kleur bracht ik aan op het midden en de buitenste helft van mijn bewegend ooglid. De bruine kleur bracht ik aan in de crease en een beetje naar de buitenste ooghoek uit. Onder mijn ogen bracht ik als eerste de geel-gouden tint aan, en daaronder nog een beetje van het muntgroen. Daarna werkte ik af met het oogpotlood als eyeliner boven mijn ogen, en de mascara op zowel de bovenste als de onderste wimpers.

Voor mijn avondlook ging ik enkel aan de slag met het 5 Couleurs palette in Contraste Horizon. Ik gebruikte daarnaast ook nog wel een zwart oogpotlood, zwarte eyeliner en mascara. De violetkleur bracht ik aan in de binnenste ooghoek. De gouden kleur deed ik over het volledig bewegend ooglid en de bruine kleur bracht ik aan in de crease. De blauwe kleur bracht ik ook aan op het volledige bewegend ooglid, op de buitenste helft iets meer intens, en daarna alles goed gaan blenden. De muntgroene kleur bracht ik zachtjes deppend aan in het midden van mijn bewegend ooglid. Onder mijn oog gebruikte ik een zwart oogpotlood op de waterlijn, die ik wat ging gaan smudgen met de bruine kleur en eronder bracht ik de gouden kleur aan. Als laatste werkte ik af met eyeliner en mascara.

Wat denken jullie van deze zomerse oogmake-up producten? En wat vinden jullie van de looks die ik ermee maakte, voor welke look zouden jullie kiezen?

Dior Tie Dye Summer 2015
5 Couleurs Contraste Horizon - €60.58
Diorshow Kohl Pearly Turquoise - €25.80
Diorshow Iconic Overcurl Waterproof Mascara Bleached Turquoise - €36.84