Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gosh - To Play with in Vegas make-up look


Ik had onlangs nog laten weten dat ik voor de zomer graag wat meer wil gaan experimenteren met kleur in mijn make-up, vooral op de ogen. Ik had hier en daar al wat kleur toegevoegd, maar wou toch nog wat meer out of my comfort zone gaan, en dan kreeg ik de nieuwe zomercollectie van Gosh in de bus, met het toch wel heel opvallende oogschaduw-palette To Play with in Vegas.
Ik maakte al één look met enkele van de kleuren, en zette ook de andere kleurrijke producten uit de collectie even op een rijtje:

Het oogschaduw-palette To Play with in Vegas bestaat uit negen opvallende kleuren oogschaduw, enkele blauw/groentinten, geel, en roze- en oranjetinten. Ze zijn heel goed gepigmenteerd, vooral als je ze met je vingers aanbrengt (zoals ik bij de swatches gedaan heb), met een brush is het resultaat iets lichter op mijn oogleden zelf. Maar je kan het ook met je vingers gaan aanbrengen, of de kleur echt gaan deppen op je oogleden.

Meer kleur en opvallende items in de collectie voor de ogen, zijn het waterproof oogpotlood in Blue Moon, een heel mooie turquoise kleur. En daarnaast ook vier eyeliners, de Extreme Liquid Gel Liner, verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw en turquoise. Daarbij is er ook nog een Xtreme mascara in zwart, die zowel zorgt voor meer volume en ook de wimpers gaat verlengen. In mijn ooglook (zie je onderaan) maakte ik enkel gebruik van de zwarte eyeliner en de mascara. Voor kleur koos is echt enkel de kleuren uit het oogschaduwpalette.
De eyeliner werkt heel fijn, de mascara gaat de wimpers echt mooi gaan scheiden, maar voor volume ben ik meer fan van de Crazy Volume mascara van Gosh.

Voor mijn ooglook maakte ik gebruik van een vijftal kleurtjes uit het palette. Ik ben niet zo heel extreem gegaan, de kleuren ook niet te fel aangebracht, maar vond het wel leuk om ermee te gaan experimenteren. Ik bracht als eerste de oranje tint heel licht aan in de crease, en daarboven een beetje van de donkerroze kleur, heel licht allebei, een beetje om wat diepte aan te brengen.
Daarna ging ik aan de slag met de gele kleur, die bracht ik aan op het binnenste deel van mijn bewegend ooglid, als ook een beetje onderaan. Met de blauw/groene kleur (middenste bovenaan) deed ik hetzelfde maar dan met op het buitenste deel van mijn bewegend ooglid en onder de ogen. In het midden van mijn ooglid bracht ik de lichtblauwe kleur een beetje al deppend aan, om het iets helderder te maken.
Ik werkte af met de zwarte eyeliner, een zwart oogpotloodje onder de ogen en de Xtreme mascara.

In het echt is het misschien toch iets meer opvallend dan op de foto, maar ik ben er best tevreden mee.
Wat denken jullie van de look die ik gemaakt heb? Gebruiken jullie vaak kleur bij je make-up?

Gosh To Play with in Vegas - €12.99