Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney Pixar - Inside Out


Met de vakantie in het vooruitzicht, is het altijd leuk om toffe uitstapjes te plannen, en ik heb voor jullie al een leuke tip! Vanaf afgelopen woensdag speelt de nieuwste Disneyfilm Inside Out in de bioscoop, en het is een geweldig mooie film. Ik ging vorig weekend al een kijkje nemen tijdens de première, en vertel er jullie vandaag graag wat meer over:
Foto via Walt Disney België

Inside Out is er eentje uit de Disney Pixar collectie, de vijftiende ondertussen al, en iets helemaal anders dan wat we ervoor te zien kregen. De film is misschien niet zo heel erg geschikt, of duidelijk voor hele kleine kindjes, maar het is echt een geweldig mooie film, het is prachtig en herkenbaar geschreven, en heel emotioneel (ja, het gaat natuurlijk over de gevoelens), ik heb toch wel wat traantjes gelaten.

Inside Out gaat over een 11-jarig meisje Riley, en vooral over haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Deze vijf hoofdpersonages besturen haar gevoelens en herinneringen vanuit de controlekamer in haar hoofd, waar vooral Plezier de bovenhand neemt. Maar wanneer Riley verhuisd naar een totaal andere stad samen met haar ouders, hebben zowel Riley als haar emoties moeite om te wennen aan hun nieuwe leven. Verdriet begint meer en meer de hoofdrol te spelen, en de andere emoties kunnen daar moeilijk mee omgaan. Dat zorgt voor hilarische, maar ook spannende en verdrietige momenten.
Veel meer ga ik niet vertellen, enkel dat je deze film echt moet zien!

Wat denken jullie van deze nieuwste Disney Pixar film Inside Out?

Nog een leuke tip: De muziekstreaming site Deezer heeft sinds deze week een samenwerking met Disney, ze hebben een geheel mobiel kanaal dat helemaal in teken staat van Disney-muziek, superleuk en handig! Meer info hier