Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Piñita Colada


Van het weer krijgen we niet echt een zomergevoel, dan moeten we het maar in ons badkamer gaan zoeken! En dat doen we met de exotische geur van versgeperste ananas en verfrissende kokosnoot in de nieuwe Special Edition Piñita Colada-lijn van The Body Shop! Zomerse huidverwennerij dankzij vier heerlijke producten, en daarnaast laat ik jullie ook kennismaken met het nieuwe zomerparfum Polynesian Island Tiaré.

Als eerste de producten voor in de douche. Zo is er een Exfoliating Cream Body Scrub, een verfrissende, lichte peeling met geraspte kokos die de huid zachter en gladder gaat maken door de dode huidcellen te gaan verwijderen. En dat alles met een heerlijke zomerse geur!
Na de scrub ga je aan de slag met de Body Wash, hij is zeepvrij en heeft een rijke formule. Gaat dus de huid extra gaan voeden, terwijl hij toch heel verfrissend aanvoelt.

Na het douchen ga je de huid gaan hydrateren, en om de geur van de scrub en body wash langer te behouden, kies je voor een product in hetzelfde geur-gamma. Voor verkoeling kies je voor de lichte, hydraterende Body Sorbet. Heeft je huid wat meer hydratatie nodig, dan ga je best voor de Body Butter, voor een normale tot droge huid.

Als laatste vertel ik wat meer over de Polynesian Island Tiaré eau de toilette. Komt uit een andere lijn (ze hebben er ook een fragrance mist, shower gel, body lotion en body cream van), maar ruikt even zomers, en eigenlijk nog meer exotisch. Polynesische vrouwen gebruiken de bloesems van de Tiaré al generaties lang om hun haar te versieren en hun zongebruinde huid te parfumeren met deze bloemige, warme en exotische geur.

De topnoot bestaat uit een vleugje sinaasappel, de hartnoot uit een warm, zonnig boeket van zomerse bloemen, namelijk Polynesische Tiaré bloesems, frangipanibloesem en ylang-ylang. Met basisnoten van romige kokos en vanille zorgt dit alles voor een heerlijke zomerse eilandgeur.

Ik ben fan, zowel van de Piñita Colada producten (ananas en kokos is mijn favoriete zomergeur-combinatie), als van het parfum! Ik ben klaar voor de zomer, hopelijk moeten we er nu niet al te lang meer op wachten!
Wat denken jullie van deze producten? Een favoriet?

The Body Shop - Piñita Colada 
Exfoliating Cream Body Scrub - 250 ml - €18
Body Wash - 250 ml - €7
Body Sorbet - 200 ml - € 11
Body Butter - 200 - €16

Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette - 50 ml - €27
Verkrijgbaar in The Body Shop winkels