zaterdag 21 mei 2011

Snow White Glamour

Kennen jullie de superleuke blog Snow White Glamour al?
Deze superlieve lady schrijft met veel passie haar blog vooral over make up en beauty, maar je vind er ook lifestyle, fashion en zoveel meer.

Ze heeft haar eigen unieke leuke schrijfstijl, die ik altijd zo grappig en eerlijk vind. Ze komt, net als ik, uit het Gentse en is daar ook supertrots op, zo vind je op haar blog ook leuke Gentse artikeltjes, met shoppingtips en zoveel meer!!


Ze heeft een leuke rubriek 'Must See Site', waar ze elke maand één van haar favoriete blogs in de kijker zet.
Toen ze mij onlangs een mailtje stuurde met de vraag of ze mij ook kon interviewen, moest ik dan ook geen twee keer nadenken.

Ze heeft er een superleuk artikeltje van gemaakt, zijn jullie benieuwd: check dan zeker hier!!! And let me know what you think!!

Nog eens bedankt Hanne, Aka The Snow White Glam Lady ♥

7 opmerkingen:

 1. YES! Ik ken Hanne's site en ze heeft zeker een hele leuke schrijfstijl. Ik kom eigenlijk te weinig op haar blog de laatste tijd. Ik ga snel weer eens kijken bij haar. Leuk dat ze je in de spotlight heeft gezet! Super lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooooooh zo lief Petra! Dikke merci :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, haar site is zoo leuk!! En hanne is gewoon een superlieve madam! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat ze vroeg als ze wat over jou site moch schrijvenn!! En wat tof dat je haar nu ook ff in de spotlights zet..! Ga zeker wete ff op haar site kijkenn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is ook zo'n leuke site! Idd er staat een super leuke interview over jou, erg leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ken haar website ook; is inderdaad een leuke website :) Leuk interview heeft ze met jou gedaan :D Was interessant om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram