woensdag 11 mei 2011

Uitgetest: Professionails SoPolish

Eind mei komt Professionails met een nieuwe generatie nagellak, So Polish.
Een nagellak die 14 dagen lang houdt, zonder beschadiging, kleur- of glansverlies!

Het is een nagellak waarin een soort gel zit verwerkt, maar het wordt niet aangebracht zoals gelnagels, er komen dus helemaal geen vijlen, frezen of buffen aan te pas dus je nagels zelf worden ook helemaal niet beschadigd.
Het duurt een 30-tal minuutjes om aan te brengen, en dan zou je 14 dagen perfecte nagels moeten hebben.
Je kan kiezen uit 27 verschillende kleurtjes, die van plan zijn nog uit te breiden.


Op de PR-days testte ik de Sopolish al eens uit, en vandaag wil ik ook mijn ervaring delen.
Ik ging voor een fris en fel rood kleurtje, en ik vond het echt een mooi kleurtje!
Het aanbrengen duurde nog geen 30 minuutjes en ging ook vlot.
Even laten drogen en je kan er ook weer alles mee doen, het was direct helemaal uitgehard.
 op deze foto's is het 5 dagen later

Ik was heel benieuwd, want meestal na 1 à 2 dagen heb ik toch al wat last dat mijn gewone nagellak begint af te te gaan.
Ik was dan ook heel verbaasd dat na een kleine week de kleur én glans nog helemaal dezelfde waren.
Nu 14 dagen had het voor mijn nagels niet volgehouden, na exact een week had ik bij enkele nagels al wat stukjes die waren losgekomen, maar ik denk vooral dat dit kwam door de kwaliteit van mijn nagels, en dan het echt mijn nagels waren die begonnen af te breken.

Als ik er dan natuurlijk ook even aan begon te prutsen, kon je de nagellak er ook gewoon afpellen, maar de nagellak er afhalen (je krijgt dan ook een product en vijl mee) in het algemeen ging niet zo vlot dan als je gewone nagellak er zou afhalen.
Ik merkte wel dat mijn nagels lichtjes beschadigd waren en dringend nood hadden aan wat voedende olie.
Verder was ik heel tevreden, heel mooie kleur, de glans bleef echt super en mijn nagels zagen er mooi uit.
Ideaal voor op vakantie of als je niet veel tijd hebt om om de 3 dagen andere nagellak aan te brengen.

Wat denken jullie ervan?

13 opmerkingen:

 1. ik blijf erbij, voor mij is pro nails nog altijd de beste!!! ongelooflijk dekkend en hij blijft echt lang. gebruik hem vooral op mijn harsnagels en dan blijft hij 3 weken. en niet duur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me inderdaad handig voor op vakantie! Maar ik ben over het algemeen sneller mijn kleurtjes beu en wissel graag af, dus dit zou niet direct iets voor elke maand zijn voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goede review zeg! Het klinkt veelbelovend, wel jammer dat het je de conditie van je nagels zo beïnvloedt! Super mooie kleur trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat dit eigenlijk ook wel leuk is voor op de teennagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur, dat is toch wel een tijd na 14 dagen dat het er zo lang op blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super! Klinkt leuk. Ik ben eens kluns als het neerkomt op nagellak en dissolvant! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou al ontzettend blij zijn als het 1 week goed bleef zitten dus dit zou echt iets voor mij zijn! Ook ik heb broze nagels dus zou het bij mij ook geen 14 dagen blijven zitten denk ik. Het zou een uitkomst zijn want om de 3 dagen lakken heb ik geen tijd voor! Dus soms -zoals nu- zijn mijn nagels gewoon kaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. das precies wel iets voor mij (tijdnood & maquettes) als die zo mooi blijven glanzen! gewone nagellak wordt steeds zo dof

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Petra,

  Ik vroeg me af of deze nagellak ook veel beter dekt dan gewone nagellak?

  Ik heb namelijk 1 teennagel die verkleurd is (kalknagel). Ik geraak er sowieso deze zomer niet meer vanaf, maar wil wel sandaaltjes blijven dragen... Kan ik de nagel camoufleren met deze nagellak? Gewone donkere nagellak doet ook zijn werk, maar nude kleurtjes zijn meestal niet dekkend genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wordt alsinds ook aangebracht met 2 laagjes en zag er goed gedekt uit, maar ik heb geen idee hoe het zit met de lichtere kleuren. Zal het anders eens voor je navragen en laat ik het je hier weten!!

  groetjes
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh dat zou leuk zijn! Ben al zo lang op zoek naar een nude kleurtje dat echt heel erg goed dekt!xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb die van NYC gekocht in exact dezelfde kleur. En denk dat die beter is. Ik had 1 laagje aangebracht en onmiddellijk gedekt :) Het is ook een 1 minute nagellak. Misschien kan je die nagellak ook eens reviewen :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram