vrijdag 1 februari 2013

Waar vliegen we dit jaar naartoe?

Vorig jaar jaar lag onze vakantietrip al mooi vastgelegd tegen half januari (we gingen toen naar Marrakech, lees er hier nog eens alles over)! Ook dit jaar willen we er voor de grote drukte van de zomermaanden nog eens tussenuit trekken (onze laatste maal dat we dit buiten het seizoen kunnen doen, yes, the little guy gaat naar het eerste leerjaar in september).
Maar we hebben totaal nog geen idee waar naartoe!Dat het er warm en zonnig moet zijn, staat sowieso vast! Ik wil ook genieten van de rust en gezellig samenzijn met mijn gezin, maar ik wil natuurlijk ook graag nieuwe dingen zien en ontdekken op de plaats waar we dan terecht komen!
The little guy wil dolgraag eens gaan kamperen, liefst met kampvuur en bijhorende s'mores (heeft hij eens in één of andere tekenfilm gezien), maar de vraag is, zie ik mezelf in zo een tentje zitten, op een luchtmatras in een slaapzak? Not really. Het enige positieve is dat ik dan mag gaan shoppen in een outdoor shop, want een hele camping-outfit, die vind je niet terug in mijn kleerkast! Maar ik denk dat ik dan eerder ga voor een luxe-kampeerwagen ofzo, alhoewel, deze is ook té cute:

Dus, mijn vraag aan jullie, enige tips voor mij zowel qua bestemming als waar ik een goede deal kan doen om een leuke reis te boeken, please do share!!
Petra x

20 opmerkingen:

 1. Ik ben enkele jaren geleden naar Istanbul geweest en vond het daar geweldig. Het is er als 'Westerling' enorm goedkoop. Het is er warm (zon!) en er is veel te zien. Maar misschien is dat na Marrakech een beetje 'tegelijkaardig'.

  Berlijn vond ik ook superleuk, maar da's natuurlijk dan weer niet zo warm ;-)!

  Binnenkort ga ik naar Lyon en dat lijkt mij ook wel leuk (en warm als je in mei of zo gaat) :D!


  BeantwoordenVerwijderen
 2. bonaire , plaza resort , zaligggggggggggg
  zon ,zee... en rust
  bbq op het strand
  http://www.plazaresortbonaire.com/index.html
  http://www.vakantiediscounter.nl/nederlandse_antillen/bonaire/kralendijk/plaza_resort_bonaire.htm?range_duration=9&range_departuredate=30-05-2013&gclid=CJj_ptTnlbUCFYlb3godZhsAsw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb onlangs veel mails gekregen van reisbureau voor vroegboekkortingen. Dus mijn tip is zeker en vast snel boeken als je daar nog van wilt genieten! Er zijn zoveel leuke bestemmingen. Dus ik zou gwn eens ergens binnenstappen en daar het voordeligste kiezen met een leuke bestemming. Want als je je gaat vastleggen op 1 bepaalde bestemming ga je mss teleurgesteld zijn dat ze daar niets leuk en redelijk van prijs voor kunnen boeken.. :)

  Nadat je naar het reiskantoor bent gegaan heb je even de tijd om te beslissen dus je kan ook dan met die gegevens eens kijken wat het je zou kosten indien je het zelf allemaal zou regelen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. istanbul is idd zalig, maar eerder als citytrip en zonder kids vind ik... toch de trip die wij hebben gedaan.
  we love italy! veel leuke huisjes, maar ik onthou geen namen... dus ik zal het hier eens moeten navragen thuis.
  toscane: firenze, sienna, luca, wijn, warm, mooi, lekker eten,... zalig!
  ardèche-streek frankrijk vind ik ook heel fijn. vorig jaar gingen we daar kamperen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zó da's toevallig! Ik ben er ook volop mee bezig! Wilde ik eerst met het vliegtuig iets verder weg, maar nu denk ik dat het toch weer de auto wordt en naar een Eurocamp camping. Dat kan ik je sterk aanraden en zal Noah te gek vinden. Ook buiten het seizoen zijn er genoeg kindjes om mee te spelen, activiteiten op de camping, vaak veel leuke zwembaden met glijbanen en niet super duur (zeker niet buiten het hoogseizoen). Dit is voor ons ook de laatste keer dat we het buiten de drukte kunnen doen. Houd me op de hoogte wat het geworden is. Ik denk zelf dat het camping in Frankrijk of Spanje gaat worden dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ps. en don't worry over dat tentje.. ze hebben er mooie sta-caravans met airco en alles erop en eraan. Je kunt ze zelfs met vaatwasser bestellen (hebben wij nog niet gedaan) Noemen ze dat geen Glamping
   ;-) Ik ben ook niet van het echte kamperen ;-) tentjes zijn niet aan mij besteed hihi.

   Verwijderen
 6. de Kroatische kust! stralende zon, blauwe zee, fijne stranden én vele steden/dorpjes om wat cultuur op te snuiven. En om te shoppen: vele marktjes en in de grotere steden zijn er winkels zoveel je maar wil :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond trouwens veel fijne huisjes aan de kust via booking.com! (voor Kroatië)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan mij enkel maar aansluiten bij mijn naamgenote sofie absoluut kroatië!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oe ja, Kroatië! Rovinj is supermooi :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Op dat tv programma "club camping" ofziets lieten ze laatst eens een hele mooie 4 sterren camping zien bij het Gardameer in Italië. Was met van die grote luxe stacaravans waarbij je dan eerder een mini huisje hebt ipv een caravan. Was een prachtig terrein en mega kindvriendelijk. Toen zei ik nog tegen mijn vriend: Als ik ooit kleine kinderen heb dan wil ik zoiets wel eens proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het zuiden van Frankrijk blijft echt wel een topper vind ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wandelvakantie in Oostenrijk. Niet duur, simpel, maar superfun!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben deze zomer gaan rondtrekken in Frankrijk, maar vooral onze laatste kampeerplek is me bijgebleven: fan-tas-tisch! Het was in het plekje Thonon-les-bains, aan het meer van Génève. We verbleven in de camping Saint-Disdille: echt wel dik oké! Er is water (een super gezellig strandje), bergen, toffe stadjes in de buurt, een mega zwem/sauna/relax-paradijs... Echt alles wat je nodig hebt! Je kan er zowel lekker luieren vlakbij het meer als de bergen intrekken, als gaan raften of de stad Génève of Evian bezoeken... Echt een aanrader als je niet houdt van de overdreven toeristische plaatsen maar wel van authentieke gezelligheid waar wel wat te beleven valt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, door dit artikel heb ik opeens heel veel zin om naar reissites te surfen en ook al iets vast te leggen om naar uit te kijken :)! Wat het kamperen betreft; tegenwoordig zijn er veel campings die goed begrepen hebben dat sommige mensen nu eenmaal meer nodig hebben dan een tentje en schamele sanitaire voorzieningen. Een beetje luxe plz! Glamping is iets waar de laatste tijd veel over gesproken en geschreven wordt - en terecht, want het is de ideale manier om toch het gezellige kampeergevoel in de natuur te hebben maar dan mèt luxe. Qua bestemming kan ik zeker Corsica aanraden, een eiland dat nog niet overdreven bekend is, maar daarom niet minder de moeite waard. Je vindt er nog veel ongerepte natuur en authenticiteit maar ook leuke stadjes, stranden die doen dromen,... Prachtig eiland!
  Veel plezier en succes met de zoektocht, keep us posted ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De leukste camping waar ik ooit ben geweest was aan het Gardameer, in Manerba, mooi verzorgd, niet al te druk (vermijd augustus uiteraard!) en proper. Waarom opteer je niet voor een appartement? Dan heb je een 50/50 deal :) Kroatië is prachtig, absoluut maar dan moet je wel alles eens goed van tevoren uitchecken, je hebt daar ook wel wat meer 'povere' campings om het zo te noemen...als je wat meer luxe wilt eens goed de campinggidsen uitspitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zeg maar 1 ding: Santorini! En eigenlijk ook Giens, in het Zuiden van Frankrijk, prachtig schiereiland dat echt de moeite is, kan je ook met de overzetbood naar kleinere natuureilandjes in de buurt enzo, echt super!
  Wij gaan in Mei naar Cyprus en we hebben een huisje gehuurd via airbnb.com, moet je echt eens kijken, veel goedkoper dan andere oplossingen en je hebt echt een huis van iemand, dus ook alle spullen voorhanden... Bovendien krijg je ook altijd super tips van de host voor wat je zeker niet mag missen enzo!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dichtere landen zoals Griekenland lijken leuk? Ik herinner me nog jouw post over Marrakesh ik was echt stikjaloers!! ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Probeer eens glamping ;-). Is kamperen maar met iets meer luxe ! Groetjes Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 19. met kids is Londen sowieso heel cool! Of ga 'glamping'. Very hip atm ;)
  of gewoon Spanje is al zalig vind ik..
  xo Charlotte
  aliceroxy

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram