zaterdag 13 april 2013

Dove Intense Repair Hair Therapy

Vandaag een review over de Dove Intense Repair haarproducten. Ik plaatste de Detangle & Care spray al bij mijn haar-favorieten (lees hier), maar vandaag mijn ervaringen met ook de rest van de producten.
Dit gamma verzorgt het haar intens, en maakt het weer sterk en gezond, perfect na een lange winterperiode!

In deze lijn vindt je een shampoo, conditioner, conditioner + treatment, haarmasker en de spray.
Al deze producten zorgen voor het herstel van beschadigd haar, en dit dankzij:
♦ De Fibre Active Technologie, die het haar van binnenuit gaat beschermen en de eiwitten in je haar gaan repareren, zodat het er aan de buitenkant weer mooi kan uitzien.
♦ Het Micro Moisture Serum, dat het haaroppervlak voedt en helpt te repareren van de wortel tot de puntjes.

Ik vind de producten heel erg fijn. Ze verzorgen mijn haar, maken ze proper en zacht en ze ruiken ook heerlijk! Je ruikt een beetje de typische Dove geur erin, een hele frisse en aangename geur.
Ik ben vooral fan van de condioner + treatment, het is een dagelijkse conditioner, die zo rijk en herstellend is als een masker, maar zo snel en licht als een condioner. Hoeft er maar een minuutje op en je voelt onmiddellijk een verschil met als je bv. de gewone conditioner gebruikt.
En zoals ik eerder al vermelde ben ik ook fan van de spray. Bestaat uit een dubbele formule, verzorgt het haar en zorgt ervoor dat je het makkelijker kan doorkammen. Ruikt echt heerlijk!!

Perfect gamma drogisterij-haarproducten, klein prijsje maar echt kwaliteit voor je haar!
Gebruiken jullie vaak Dove haarproducten?
Petra x

11 opmerkingen:

 1. Hmmmm, ik ben geen fan van Dove...en al zeker niet nadat de dermatoloog zei dat Dove, Fructis en Head n Shoulders behoren tot de meest schadelijke shampoos als je last hebt van irritatie of eczeem...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb eczeem, en ik reageer idd heel allergisch op dove (de douchegel), ik krijg er rode vlekken en een droge huid van... weet niet of het echt met de eczeem te maken heeft maar head n shoulders gaat dan weer wel goed

   Verwijderen
 2. nog geen haarproducten van Dove gebruikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel goed, ik heb al haarproducten van Dove gebruikt en daar was ik best tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik eigenlijk alleen douchegel van Dove, nooit haarproducten. Maar dit klinkt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De conditioner + treatment is inderdaad erg fijn. Ik heb deze een tijdje gebruikt tot ik hem niet meer zag staan in de winkel. Waar kan je hem nog krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik nooit nog Dove en Fructis enzovoorts voor mijn haar. Bevat siliconen en parabenen, en dat vind ik super slecht. Sinds een jaar ben ik bekeerd, en ik zie het verschil echt wel. Maar ik heb er geen problemen mee als iemand anders het wel gebruik natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die conditioner + treatment staat hier ook in de douche! Superfijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dove behoort tot mijn favoriete haarproducten. Ruikt lekker en mijn haar ziet er altijd mooi glanzend uit. Ik gebruik momenteel de intensive retail en ben er heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dove haarproducten zijn echt fijn ! Behoort zeker en vast tot mijn favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram