dinsdag 2 april 2013

My hands love...

Vandaag een nieuw favorieten artikeltje! Eerder poste ik al My Hair Loves..., vandaag is het de beurt aan mijn handen!
Ik heb het gevoel dat ik mijn handen constant moet insmeren door de aanhoudende koude temperaturen, alhoewel ik bij warmer weer ook vaak een handcrème gebruik. Dus hier op een rijtje, enkele van mijn favoriete handcrèmes van het moment, maar ook mijn favoriete nagelproducten en -kleurtjes!

De handcrèmes van L'Occitane. Ze hebben zoveel verschillende geuren ter beschikking, maar ze zien er ook zo leuk uit!! Handig zijn deze kleine tubetjes van 30ml.
Mijn favoriete geurtjes van L'Occitane op een rijtje 'Rose 4 Reines', 'Dry Skin Hand Cream with Shea Butter', 'Cherry Blossom', 'Lavande' en 'Pivione Flora'.
Heerlijke bloemengeuren en een fijne, verzorgende textuur die makkelijk opensmeert en snel intrekt.

Voor 's avonds kies ik al sneller voor een iets meer voedende crème voor op de handen, en dan ga ik meestal voor de blauwe pot van Nivea! Bekend voor zijn unieke water-in-olie formule met beschermende, hydraterende en voedende eigenschappen. Bevat bovendien ook geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, dus ideaal ook voor de gevoelige huid!
Wist je trouwens dat de Nivea Crème één van de meest verkochte verzorgingsproducten ter wereld is! Daarom lanceert Nivea nu een Limited EditionPure Love, ronde doosjes met hartjes erop, in vier nieuwe designs (Waves, Snow, Cloud en Drop). Zie hier de Waves-versie, brengt me helemaal in zomerstemming!!

Ook handzeep wordt bij iedereen dagelijks verschillende malen gebruikt. Ik testte onlangs de Beauty Cream Wash van Dove, en ik vind niet alleen de geur aangenaam, maar hij laat ook een laagje achter op mijn handen zodat ze niet helemaal droog aanvoelen, wat je anders na het wassen wel regelmatig kan hebben.

Naast handverzorging, is ook nagellak belangrijk om je handen mooi te laten uitkomen. Ik kies niet alle dagen voor een kleurtje op mijn nagels, maar als ik een favoriet kleurtje zou mogen kiezen, dan ga ik vaak voor roze-, koraal- en oranjetinten (en dat is ook duidelijk te merken in mijn collectie :p)!

Naast nagellak gebruik ik voor mijn nagels ook andere producten! Mijn favorieten zijn de Essie Help Me Grow Base Coat, een basislaag die je ook sterke nagels geven. Daarnaast de Handbag Holiday Cuticle Oil van Butter London, die heeft zo een héérlijke geur (lees hier review) en om mijn nagellak er terug af te halen kan ik niet meer zonder de Bourjois Magic Nail Polish Remover (lees hier review), die moet je echt gewoon in huis hebben!!

Wat denken jullie van mijn favorieten? En hebben jullie nog favoriete producten die je gebruikt voor handen en nagels?
Petra x

17 opmerkingen:

 1. Mooie lakjes! En ja, de L'occitane handcrèmes, ze zijn echt superfijn hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de handcremes van l'occitane lijken me erg fijn, waar koop je die.? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die handcrèmes van L'Occitane zijn echt geweldig! Vooral die met shea boter gebruik ik graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf ook maar smeren, niet te doen. Die van L'occitane met lavendel lijkt me wel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel! Mijn handen zijn dol op handcrème in het algemeen. Ze zijn altijd droog namelijk :-( .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die bourjois nailpolish remover is een rasecht godsgeschenk. En ik vind je nagellakstash prachtig, ook exact de kleurtjes waar ik voor zou gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoveel leuke producten:D Me Loves!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor mij is de beste handcreme die van Nivea met Q10. Heerlijk geurtje en bovendien niet plakkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post :-) ! De Bourjois remover moet ik gauw eens proberen !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben erg benieuwd naar de Bourjois nagellak remover. Moet dringend eens zo'n 'systeem' proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne favorieten! De Cherry Blossom handcrème van L'Occitane vond ik zo fijn.. alleen de geur al is hemels. Jammer genoeg is deze nu op. Zelf gebruik ik veel Lemony Flutter (as we speak) en Le Petit Marseillais handcrème.. werkt zo goed, is zo lekker budget vriendelijk en ruikt zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aw, this was an incredibly nice post. Taking the time and actual effort to
  make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never manage to get anything done.


  Here is my blog post where can i get garcinia cambogia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. What's up, I log on to your blogs on a regular basis.
  Your writing style is witty, keep up the good work!

  Here is my blog; Cheap Beats By Dre

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Whats up this is somewhat of off topic but I was wanting to know if
  blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I'm starting a blog soon but have no coding
  experience so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

  Also visit my homepage buy instagram followers

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ѵery good info. Lucky mme I came across your blog by accidеnt (stumbleupon).
  I've saved it for later!

  Here iss mmy blog post ... personal loans with bad credіt ()

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram