zondag 26 mei 2013

Dove Summer Glow

Op de zon moeten we, jammer genoeg, niet rekenen om onze benen en armen te voorzien van een mooi kleurtje! En als je een beetje schrik hebt om met een zelfbruiner aan de slag te gaan, kies je best voor de Dove Summer Glow, een voedende bodylotion met een subtiele zelfbruiner, die zachtjes en egaal wat kleur opbouwt.Je kan de Dove Summer Glow elke dag aanbrengen, hij voedt niet alleen de huid met voedingsstoffen en rijke essentiële oliën, hij geeft je huid geleidelijk aan ook een mooie gloed in slechts enkele dagen.
Perfect om niet met witte benen te moeten buitenkomen bij de eerste zonnestralen, of ook ideaal om je bruin kleurtje langer te behouden.

Je wrijft hem het beste in met cirkelvormige bewegingen, maar overdrijf niet bij knieën en ellebogen. Laat de lotion daarna goed in je huid inwerken alvorens je aan te kleden.
Ik gebruik hem meestal vlak voor het slapengaan.

De Dove Summer Glow is verkrijgbaar voor twee huidtypes, voor licht tot normale huid en voor normale tot donkere huid. Ik heb nog een lichte versie staan in de verpakking van vorig jaar, die ik onlangs kocht bij Action, en de donkere versie is de nieuwste, de fles ziet er ietsje anders uit, en hij bevat nu ook het DeepCare Complex, wat de huid diep voed en zo zorgt voor een mooiere, zachtere en gladdere huid. De nieuwe formule lijkt me ook iets minder dik dan de vorige versie, al smeren ze beide fijn open.

Ik ben fan van deze producten, ik gebruik ze al enkele jaren kort voor de zomer, en tijdens de zomer, vooral op mijn benen. Ze geven je huid een subtiel en natuurlijke tintje, zonder een zelfbruiner effect!
Wat denken jullie hiervan? Gaan jullie voor een echte zelfbruiner of kiezen jullie ook eerder voor een bodylotion die je een kleurtje geeft?
Petra x

Dove Summer Glow - 250ml - €6.99
Verkrijgbaar in de supermarkt en drogist

22 opmerkingen:

 1. Ik gebruik ze ook al enkele jaren!
  Ooit bij een kameraad als bodylotion gebruikt en niet bij het 'bruiner-worden' effect stilgestaan :-D En die zijn handen stonden op zijn rug :-D te grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik deze dus ook heel graag, vandaar ook post erover op mijn blog!
  Zo'n mooi natuurlijk tintje zonder inderdaad dat zelfbruinereffect te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wacht nog steeds tevergeefs op de zon :( Maar misschien is dit wel een goede oplossing voor de komende feestjes :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook al gehad, superfijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik deze ook sinds een paar dagen. Goed product en het ruikt ook lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelfbruiner kunnen we hier wel gebruiken met dit weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze producten ook wel is gebruikt !
  Goede review !
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vorig jaar heb ik deze gebruikt, voor de lichte huid en ik was er wel erg tevreden van. Voor dit jaar heb ik een 'echte' zelfbruiner gekocht, maar die staat voorlopig nog in de kast. Ik durf er niet aan beginnen of zo :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb 'm ook en ik ben er best tevreden van. Hij ruikt ook veel beter dan een echte zelfbruiner.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze ook al vaak gekocht, erg fijn idd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik het product ook om mijn benen al wat summerproof te maken.
  Ik vind het wel jammer dat het product een niet zo'n aangename geur heeft.

  Kisses Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo,

  hoe doen jullie dat dan met je gezicht? Is het kleurverschil dan niet te groot (bruine benen en wit gezicht)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sowieso is het een subtiel resultaat! En je gezicht ziet ook meer zonlicht dan je benen, en ik gebruik al make-up waarbij mijn bronzer ook zorgt voor een zonnigere kleur ;)

   Verwijderen
 13. Hoe weet je dan welke teint je moet kopen?

  - Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Michelle, hangt een beetje af van je huidskleur! Ik gebruik nu toch nog de lichtere versie, aangezien ik toch nog heel bleek ben :)
   Misschien tijdens de zomer zelf dat ik naar de donkere ga overschakelen!

   Verwijderen
 14. Die wil ik ook kopen ! Ga alleen eerst even bij de action kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mijn vraagje hoe doe je de rug zonder strepen te krijgen, daar moet je tenslotte toch ook dat mooie bruine kleurtje krijgen

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram