zondag 18 mei 2014

Clinique Lash Power Feathering Mascara


De succesvolle Lash Power Mascara lijn van Clinique komt met een nieuw product, namelijk de Lash Power Feathering Mascara. Hij geeft vederlichte wimpers die mooier, voller en langer worden en dat zonder klonters, en daarbij gaat hij niet vlekken of schilferen, en is hij waterproof!
Lees snel verder voor meer info en het resultaat!De anti-klonterformule van Lash Power Feathering Mascara bevat de allernieuwste verlengingstechnologie op basis van polymeren, geïnspireerd door de unieke eigenschappen van honing. De zachte formule is flexibel en kan in meerdere lagen aangebracht worden met als resultaat gescheiden, sprekende en perfect gemodelleerde wimpers.

De mascara is bestand tegen zwembad- en zeewater, zweet, traanvocht en regenbuien. Hij blijft dus mooi op de wimpers zitten en gaat dan ook niet vlekken of schilferen. Toch kan de mascara gemakkelijk worden verwijderd met warm water. Drenk een wattenschijfje in warm water en druk het zachtjes op de wimpers om de mascara los te weken.

Het nieuwe zachte borsteltje is speciaal ontwikkeld voor ultra lichte wimpers. De wimpers worden mooi van elkaar gescheiden en ook maximaal verlengd. Je kan verschillende laagjes aanbrengen waardoor ze dan ook voller lijken.
Het viel mij bij het eerste gebruik onmiddellijk op dat mijn wimpers er mooi lang en gescheiden uitzien door deze mascara. Je blik is direct open en het resultaat is heel natuurlijk. Perfect voor de zomer is ook de waterproof formule (hij overleefd vandaag zomerse temperaturen en een slappe lach-bui met heel wat tranen), en dat terwijl je hem inderdaad heel makkelijk kan verwijderen zonder een speciaal product!

Wat denken jullie van het resultaat en van deze mascara?

Clinique Lash Power Feathering Mascara
Verkrijgbaar in de kleur Black Onyx - €22.55 - 5.5 ml
Te koop in de parfumerie of op clinique.be

10 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! Ik weet niet of ik hem zou kopen voor de kwaliteit prijs verhouding. Heb goedkopere met hetzelfde effect.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben toch altijd tevreden met Clinique mascara's, ik vind de prijs echt meevallen in vergelijking met andere merken en producten!

   Verwijderen
 2. Ziet er goed uit :) Ik hoor veel goeie dingen over de clinique mascara's :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die zijn echt fijn! Gebruik tegenwoordig heel graag hun mascara's!

   Verwijderen
 3. Ziet er een erg goed product uit! :-)
  Op zich valt de prijs nog mee, als je het vergelijkt met andere high end producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit!
  De prijs van Clinique vind ik altijd meevallen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het resultaat spreekt echt voor zich, ik vind 't mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram