zondag 11 mei 2014

Guerlain Tonka Impériale - Colour lacquer & Rouge Automatique


Ik toonde jullie al het prachtige Terracotta poeder van de zomercollectie van Guerlain, vandaag nog twee producten uit de collectie, namelijk de Colour Lacquer en de Rouge Automatique, beide in de kleur Tonka Impériale.De Colour Lacquer in Tonka Impériale is een nagellak in een bruine kleur. Als eerste niet echt een zomerkleur dacht ik, maar ik denk dat hij heel mooi staat op een gebruinde huid.
Hij glanst heel erg mooi en de kleur brengt ook heel makkelijk aan dankzij de korte, brede borstel. Je hebt twee laagje nodig om de kleur mooi egaal te krijgen, maar ik gebruik altijd twee laagjes zo is de kleur ook iets langer houdbaar. Hij bleef ook lang mooi op de nagels, een heel fijne formule van Guerlain.

De Rouge Automatique in Tonka Impériale is dan weer iets lichter van kleur dan de nagellak, gelukkig want een bruine lipstick vind ik niet zo bij mij passen. Hij ziet er misschien bruiner uit als je hem zo ziet, maar eens op de lippen is het een mooi nude kleurtje, ook perfect bij een zomerse look.

De Rouge Automatique is een lipstick in een heel aparte verpakking. Hij heeft geen dop, maar je schuift gewoon het knopje naar beneden en je lipstick komt tevoorschijn.
Verder voelt de lipstick heel licht en verzorgend aan op je lippen, wat ik altijd fijn vind.

Wat vinden jullie van deze mooie producten?

11 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige huls heeft de lipstick! De kleuren van zowel de lipstick als de nagellak vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de lipstick is heel mooi :) de nagellak is minder mijn ding

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes! Ze zijn voor mij net iets te bruin van tint, maar de lipstick zou ik nog wel goed vinden voor zakelijke gelegenheden :)

  xx Anine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijzondere kleuren. Ik zou ze zelf eerder in een collectie voor het najaar plaatsen, maar op dit ogenblik kan het ook nog net :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOO I'm digging the lipstick on you! Such an interesting shade! I've got to swatch it when I get the chance.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Malika Bihimeden12 mei 2014 om 18:38

  must haves. Ik heb een lipgloss van Guerlain in ongeveer dezelfde tint. erg mooi. De nagellak vind ik ook prachtig. Mijn wishlist geraakt goed vol voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awel, ik vind ze allebei mooi! Heel speciaal, eens niet eens het zoveelste roze of rood, maar hele aparte unieke kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben vooral fan van de lipstick. Wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik hou niet zo van het kleur van de nagellak maar wel van de lipstick en de huls is op zich al een kunstwerkje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De lipstick vind ik mooi, maar de nagellak is niet zo mijn kleur. Mooie foto's heb je genomen trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram