maandag 6 oktober 2014

Givenchy - Palette Extravagancia


Nu de herfst echt wel duidelijk voelbaar is sinds deze week, mogen jullie ook wat herfst op de blog verwachten. Gisteren fall-proof nails, vandaag toon ik jullie graag het sterproduct uit de herfst-wintercollectie Extravagancia van Givenchy, namelijk het oogschaduw- en lippenbalsem-setje Palette Extravagancia, prachtig kleuren in een nog mooiere verpakking. Kijk snel eventjes mee:

De hele collectie bestaat uit fellere kleuren gecombineerd met metallic glitters en subtiele shimmers, maar zoals de naam het zegt mag het wel allemaal wat feller zijn en wat opvallen.
De kleuren zijn inderdaad heel fel, en ik dacht kan ik die wel allemaal samen gaan combineren maar dat het toch niet té opvallend gaat worden, ik had dus wel een beetje schrik, maar ik vind het heel goed meevallen.

De verpakking ziet er ook geweldig mooi uit, het heeft een zwart lederlook effect afgewerkt met een gouden logo en print. Hij bevat een drukknopje om het zo open te maken, en binnenin zit er een grote spiegel.
Je ziet er vier oogschaduwkleurtjes, een donkergrijze kleur met heel wat glitters in zilver en paars, een donkerbruine kleur, een fel violetpaars en een gouden kleur, die echt mooi glinstert.
In het midden zie je twee kwastjes, een oogschaduw-applicator en een kwastje voor de lippenbalsem (het kwastje is echt heel fijn).
De getinte lippenbalsem is sheer maar geeft toch een mooie kleur, perfect bij wat feller opgemaakte ogen. Hij voelt ook heel aangenaam aan op de lippen, geen plakkerig gevoel, enkel verzorgde, zachte lippen met een tintje.

Ik combineerde de kleuren allemaal samen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Ik ging voor de paarse kleur op mijn bewegend ooglid. De bruine kleur bracht ik in de buitenste ooghoek en in de crease aan. De gouden kleur heb ik aangebracht op mijn binnenste ooghoeken en de grijze glitterkleur bracht ik aan onder mijn ogen en een beetje langs de bovenste wimperrand als eyeliner. Het zou ook mooi geweest zijn met een echte wing met eyeliner erbij, maar ik vond het voorlopig even fel genoeg (de kleuren zijn in het echt trouwens heel wat feller, komt niet zo goed over op de foto).

Wat denken jullie van het palette, en de kleurencombinatie?

Givenchy Palette Extravagancia - €62.50
Verkrijgbaar in de parfumerie

16 opmerkingen:

 1. OMG! Wat een prachtig palette!! Echt gorgeous en de pigmentatie is ook helemaal geweldig. Ik word echt blij van dit palette. De look die je ermee hebt gemaakt is ook helemaal geslaagd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Saraya Callewaert6 oktober 2014 om 21:37

  Erg mooie Palette <3!
  Je hebt een mooie Look gemaakt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DhiniNL | Dhinivh6 oktober 2014 om 22:01

  Prachtig palette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eén en al luxe, echt leuk dat er eens een paarse tint tussen zit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleuren combineren verrassend mooi. Echt een prachtig palette !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Essential Honesty7 oktober 2014 om 09:59

  Een prachtig palet! So Givenchy!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, en dat blijkt ook echt een kleur voor mijn ogen, dus perfect ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaa, de lipkleur is vooral mooi, echt een pracht van een palet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de look die je ermee gemaakt hebt heel geslaagd :)! Vooral de combinatie van het zachte roze met die fantastische grijskleur vind ik top! Het palet is een beetje duur voor mijn studentenbudgetje, maar ik zou al eens een extra effortje doen, gewoon omdat het zo mooi is vormgegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beauty Treasures9 oktober 2014 om 22:12

  Dit palet vind ik geweldig! Ik ben er fan van!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram