Mogelijk gemaakt door Blogger.

A hint of color with Givenchy


Uitkijken naar lente en zomer, is ook uitkijken naar felle kleurtjes, voor je kledij maar ook voor je make-up. En dat weet Givenchy maar al te goed! Met hun nieuwe lente-zomercollectie COLOreCREATION gaan ze voor vrolijke kleurtjes en heel wat fun. Naast heel wat leuke kleurtjes zoals geel, roze, groen en blauw, is er ook confetti (of ze lijken eigenlijk ook wel wat op sprinkles) in de geweldige verpakking van het mooie gezichtspoeder Le Prisme Visage Color Confetti. Neem snel een kijkje mee:

Het groene oogpotlood uit deze collectie, het Color Kajal potlood in de kleur Vert Invention, zagen jullie al eerder op de blog verschijnen. Ik maakte namelijk een groene ooglook, waarbij dit potlood centraal stond, en maakte er een foto-tutorial van om jullie stap voor stap te tonen hoe ik te werk ging. Maar ik vertel jullie vandaag graag wat meer over het potlood zelf (die trouwens ook in blauw en paars verkrijgbaar is).
Het potlood is romig van textuur, heel dekkend, intens van kleur en zit boordevol natuurlijke pigmenten. Hij is heel makkelijk in gebruik dus je kan er best alle kanten mee uit, onderaan of bovenaan aanbrengen, mengen met een andere kleurtint, intens of net iets zachter, ... De formule heeft ook een uitstekende hechtkracht, dus hij blijft heel lang mooi op zijn plaats zitten.

Voor nog meer kleur voor de ogen, kan je kiezen voor de Noir Couture Volume mascara in de felle kleur Blue Taffeta, een felblauwe kleur voor dat tikkeltje extra. Hij brengt heel makkelijk aan en door zijn fijne punt is hij ook makkelijk onderaan aan te brengen. Ik heb hem nog niet op mijn bovenste wimpers aangebracht, maar onderaan vind ik het echt een leuk accentje geven.

Ook voor de nagels kiest Givenchy voor kleur, met een roze en een gele kleur, in een matte finish. Ik testte de gele kleur van de Vernis Givenchy, Jaune Expression en was erg benieuwd naar deze kleur want ik kies uit mezelf niet zo vaak voor geel. Maar ik was supertevreden van het resultaat, want ik vond het echt een vrolijk en fris kleurtje, én het bleef ook superlang mooi op mijn nagels! De matte kleur moet je wat voor zijn, maar je kan er ook altijd een topcoat over doen om het meer te laten blinken.

Maar het sterproduct uit deze COLOreCREATION collectie is toch wel het Le Prisme Visage Color Confetti gezichtspoeder, die de teint doet opleven en tekenen van vermoeidheid gaat gaan verdoezelen. Maar hij valt in de eerste plaats op dankzij zijn superleuke verpakking, namelijk gekleurde bolletjes in het deksel van het poeder, die ook kunnen bewegen, in mooie pasteltinten die je ook ziet in de kleuren van het poeder zelf.

Het poeder zelf ziet er ook prachtig uit, het is een gezichtspoeder, dus je brengt het het beste aan met een grote kwast doorheen het poeder en zo over je volledige gezicht, als laatste stap van je make-up. Hij bevat een subtiele glans, die je gezicht meer doet stralen, en gaat je make-up ook iets beter op zijn plaats houden en alles mooi samen gaan blenden. Hij komt wel met een klein borsteltje, maar dat is ideaal voor on-the-go.

Ik ben alvast fan van meer kleur, laat die lente en zomer maar komen, en van deze producten. Kiezen jullie vaak voor kleur in je make-up? En wat denken jullie van deze producten?

Givency COLOreCREATION
Color Kajal - €22
Noir Couture Volume mascara - €24.50
Le Vernis Givenchy - €23.50
Le Prisme Visage - €53.50
Verkrijgbaar in de parfumerie