Mogelijk gemaakt door Blogger.

Six Hugs & Rock 'n Roll - Ink Party


Vandaag een blogpostje voor de mama's die houden van een wat stoerdere look voor hun little one's, zowel jongens als meisjes, van 0 tem 10 jaar.
Vorig weekend werden wij uitgenodigd op de Ink Party van Six Hugs & Rock 'n Roll, het Belgische merk met stoere kinderkledij, geïnspireerd door muziek, street art en graphic design. Ten eerste, hoe superleuk is hun merknaam wel niet, love it, en daarbij is hun nieuwste collectie voor lente-zomer 2015, the INK Collection, ook geweldig! Een sneak peek:

Het event, speciaal georganiseerd voor de kinderen, was echt helemaal in rock 'n roll stijl. Zo waren er echte 'valse' tattoo's, een kleurhoekje, een rock-optreden (inclusief oordopjes), een photobooth aangekleed met heel wat stoere props en natuurlijk ook heel wat lekkers, zoals popcorn en snoep, roze en groene milkshakes, ... Voor de kinderen kon het al niet meer stuk dus!
Maar ook voor de mama's was het leuk, want er was ook een shop-hoekje, waar je na het bekijken van de mini-modeshow, ook de nieuwe collectie kon gaan bekijken en kopen. De collectie zit vol leuke prints, zoals skulls, driehoeken en zwaluwen. Ook leuk is dat de Skull sweater ook voor volwassenen verkrijgbaar is! Wij gingen al niet met lege handen naar huis, en ik kocht het superleuke oranje Rebel Skull T-shirt (je ziet het onderaan op foto), dat was Noah zijn favoriet. Ik ben ook fan van de 'You Rock' pet, maar die was jammer genoeg uitverkocht.
Hier nog enkele foto's:

Wat denken jullie van deze collectie? Gaan jullie voor stoerdere looks voor jullie kids?

Zijn jullie benieuwd geworden naar meer, bekijk dan zeker eens de website van Six Hugs & Rock 'n Roll (waar je ook online kan shoppen en ook kan zien waar het merk overal te koop is in de winkel).