Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: Snapshots around the house


Naar aanleiding van de instagram-challenge van #boostyourpositivity plaatste ik deze week al enkele foto's van mijn interieur op instagram (zoals wat hangt er aan je muur en wat is je happy place), dus ik vond het nog een leuk idee misschien enkele leuke accentjes van in mijn huis op foto te zetten, enkele snapshots dus, mijn favoriete items/plekjes. Hopelijk vinden jullie het leuk:
Nieuwe lamp die ik kocht voor mijn vriend (ik bestelde hem op Maison du Monde)

De living heeft best wat een 'industrial' look, er staat een oude benzinepomp, wat zorgt voor een leuke sfeerverlichting. De grote Parijs-kader komt uit Ikea (en op de zetel zie je ook nog een stukje van de Mickey Tsum Tsum), en in de hal plaatste ik onlangs een oud vintage tafeltje, met enkele kleine spulletjes die je nog vlug kan gebruiken voor je de deur uitgaat, zoals enkele juweeltjes, een miniatuur-parfum en een lippenbalsem.

De keuken is dan weer helemaal mijn ding, vorig jaar verfde ik de muur nog in lichtblauw, wat perfect past bij enkele roze, beige en gele accenten en cupcakes natuurlijk. Mijn Cupcake-klok staat mooi te schitteren bij het leuke donut-kaartje (te vinden bij Wander&Co) en enkele snoeppotjes. Het kapstokje kreeg ik cadeau van een vriendin en daar hangen enkele ovenwanten aan. Het magazine-rekje haalde ik onlangs in Action, en het is heel handig om enkele receptjesboekjes ed in te bewaren.

En nog één van mijn favoriete hoekjes, dat is natuurlijk mijn make-up plaatsje. Dat is bij mij net naast de keuken, dus niet echt in de badkamer, gewoon omdat er daar prima daglicht is en er is meer plaats en ik kan me dan ook makkelijk klaarmaken 's morgens wanneer de little guy nog even tv kijkt ofzo. Het staat redelijk vol (en nog niet alles staat op de foto, oops), maar ik vind het wel gezellig en leuk dat ik alles ook gewoon zie uitstaan.

Zo, nu kregen jullie toch een beetje zicht op mijn huisje, met enkele snapshots natuurlijk. Komende lente ben ik ook van plan de slaapkamer aan te pakken, dus dan maak ik misschien ook nog enkele leuke foto's daar.