Mogelijk gemaakt door Blogger.

#boostyourpositivity - Energy & Positivity


Jullie zagen het misschien al via instagram, er verschenen deze week enkele foto's met de hashtag #boostyourpositivity. Het is namelijk een leuk project van Activia in samenwerking met twee drukbezette bloggende mama's, Kelly & Lies, om samen met andere bloggers tips & tricks te delen om meer me-time te creëren en positief in het leven te staan. Heel leuk, dus ik wou dolgraag meedoen!

Vier weken lang delen Kelly en Lies thema's op hun blog, en kan je ook meedoen met de instagram challenge, waarbij je elke dag een foto deelt volgens het thema van de dag. De eerste week heb ik helemaal moeten skippen, wegens te weinig tijd (oh, the irony), maar deze week deed ik dolgraag mee, nl. met het thema, Energy & Positivity. De blog-challenge daar ging over eten, bv. wat zijn jullie favoriete gerechten, koken jullie elke dag vers, maar deel vooral ook enkele gerechtjes om zo al enkele opties te delen op de vraag die iedereen wel vaak stelt 'wat eten we vanavond?'
Nu ik deelde begin deze maand op mijn blog alle gerechten die ik die week klaargemaakt had, alledaagse vegetarische gerechten, dus ik verwijs je graag door naar deze blogpost, en verder deel ik hier ook nog eens graag de foto's van de instagram-challenge:

#watetenwevandaag
Maandag aten wij pompoenburger, heel lekkers trouwens (ik haalde die in de bio-planet), met gebakken aardappelen en een slaatje (die niet op foto staat zoals je wel kan zien ;))

#hierwordikblijvan
Hiervan smelt mijn moederhart, en ik word er natuurlijk ook ongelooflijk blij van!

#myguiltypleasure
Ik eet wel regelmatig snoepjes, koekjes, chocolade maar wat echt iets is waar ik niet zonder kan, is toch wel een zak chips 's avonds voor de tv, oops!!

#mijnfavorietemuziek
Ik ben niet echt 'fan' van een bepaalde groep, zanger of zangeres, maar Katy Perry haar muziek hoor ik echt wel heel graag en maakt me ook heel vrolijk, net als haar looks!

#mylovedones
Nog een familie-selfie om de week mee af te sluiten, want mijn twee mannen zijn toch
 mijn favoriete personen in mijn leven :)

Hopelijk vonden jullie het leuk om zien! Deel gerust ook bij de comments jullie favoriete muziek, wat je hebt gegeten vandaag, en waar ik vooral benieuwd naar ben, jullie guilty pleasure ;)
Ik ben alvast benieuwd naar het thema en de challenges van volgende week! Stay tuned!