Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: printed pants & pink walls


Zondag had ik een familiefeestje, omdat mijn bompa tachtig jaar geworden is! Traditioneel worden er op zo'n dagen foto's gemaakt, en steek mij dan samen met mijn nichtje Josefien (die al eerder fotograaf voor mij speelde) en dan werd het bijna een complete outfit-shoot, met als resultaat enkele leuke foto's die ik nog eens op de blog kan delen.

Zwart shirt met kralen: C&A, Blazer en broek: H&M, Schoenen: New Look


Niet zo heel speciaal, of met veel accessoires en totaal ook geen dure outfit, maar dat hoeft ook niet altijd toch. Ik vond de print van de broek (komt uit de nieuwe collectie, ligt dus nu in de winkels) in combinatie met de felle schoenen al leuk en opvallend genoeg. Ik had nog een warmere zwarte mantel aan en een donkerblauwe handtas, maar die staan niet op foto. Het was trouwens de eerste keer dit jaar dat ik pumps droeg zonder kousen, en het moet zeggen, het smaakt naar meer!
Ik had trouwens mijn haar gekruld, bekijk hier mijn artikeltje hoe ik snel te het werk ga voor dit resultaat.

Wat denken jullie van de outfit? En heb jij ook al eens je kousen achterwege gelaten dit jaar?