Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lancôme Miracle Cushion


Je hebt waarschijnlijk hier en daar al gelezen over de nieuwste foundation-formule, een trend alweer overgewaaid uit het verre Azië en nu eindelijk ook beschikbaar bij ons, ik heb het over de Cushion Foundation. Het is foundation die verstopt zit in een sponsje, en naast een mooie dekking en stralende teint ook zorgt voor een verfrissend effect en bescherming tegen UV-stralen.
Lancôme zorgt voor de primeur in ons land met de Miracle Cushion Foundation, waar ik jullie vandaag graag wat meer over vertel.

De verpakking van de Miracle Cushion van Lancôme is even handig als een compact poeder, maar het is wel degelijk een foundation. Het is een lichte, zeer vloeibare textuur die een natuurlijk effect geeft en zo ook makkelijk opgebouwd kan worden. Hij bevat ook een spf23, waardoor je dus beschermt bent tegen schadelijke zonnestralen.
De foundation is olievrij en geeft een mooie glow aan de huid en daarnaast gaat hij de huid ook gaan verfrissen, wat hem volgens mij ook een ideale zomer-foundation maakt.

De foundation zit in een mooi afgesloten doosje, met zilveren deksel en spiegel binnenin. Wanneer je de verpakking opent, zie je als eerste een afwasbaar sponsje zitten, dat is om de foundation mee aan te brengen. Onder het sponsje zit nog eens een plastic dekseltje, dat de foundation goed gaat afsluiten om uitdrogen te gaan voorkomen.

Dan komt het kussentje met de foundation tevoorschijn, waar je het bijgeleverde sponsje voor gaat gebruiken om in te deppen en nadien ook op de huid gaat aanbrengen met een deppende beweging. Zo kan je de foundation echt egaal en dekkend gaan aanbrengen, dus niet wrijven aangezien de formule best heel vloeibaar is. Het sponsje kan je ook makkelijk reinigen met zeep en warm water.

De foundation is beschikbaar in zes verschillende kleuren, ik heb de kleuren 02 Beige Rose en 03 Beige Pêche, al is de 03 best wel donker voor mijn huidskleur.
De foundation zorgt voor een mooie finish, het sponsje is heel handig en zorgt voor een verrassend mooi resultaat, al gebruik je best een primer om het resultaat wat langer vast te houden of eens bijpoederen tijdens de dag is ook een must, en een lichte dekking. Ideaal voor perfect-skin-days of je gebruikt het gewoon samen met een concealer. Hij is verder inderdaad heel fris en licht, en is ook heel handig om mee te nemen in de handtas dankzij de handige verpakking.
links: geen make-up - rechts: full make-up met de Miracle Cushion Foundation

Wat denken jullie van deze nieuwe formule van de Cushion Foundation? Had je er al eerder over gehoord, en wat denk je van de Miracle Cushion van Lancôme zelf?

Miracle Cushion Lancôme
€42 (er is ook een refill verkrijgbaar voor €30)
Verkrijgbaar in de parfumerie, in zes verschillende tinten