Mogelijk gemaakt door Blogger.

Filmtip: Disney's Big Hero 6


Sinds vandaag speelt de nieuwste Disneyfilm Big Hero 6 in onze cinemazalen. Wij gingen afgelopen weekend al een kijkje nemen tijdens de Vlaamse première, en ik wil dolgraag wat meer info over deze film met jullie delen, want ik vond hem zooo leuk!!
Ik wist niet zo heel erg goed waarover het verhaal juist ging, en dacht ook dat het een echte jongensfilm was met robots en superhelden, maar het is echt een film voor iedereen! Hij zit vol actie, maar ook heel wat fun en emotionele momenten. Lees snel meer als je benieuwd bent (al ga ik nog niet teveel verklappen natuurlijk).
Ik droeg trouwens de leuke Mickey-trui van de nieuwe Mootch by Appel's collectie

De film, een Disney/Marvel samenwerking in 3D die echt prachtig gemaakt is, speelt zich af in San Fransokyo (combinatie van San Francisco en Tokio, de film is trouwens een mengeling van de Japanse en westerse cultuur), waar de 14-jarige Hiro zijn talent toont voor het ontwikkelen van robottechnologie. Hij leert gebruik te maken van zijn speciale talent dankzij zijn broer en enkele vrienden. Wanneer één van zijn uitvindingen wordt gestolen gaat de groep, samen met Hiro's beste maatje, de lieve knuffelrobot Baymax, gaan samenspannen en besluit Hiro de groep tot superhelden te veranderen. Ze beleven heel wat avonturen, en het ziet er allemaal heel cool uit!
Meer ga ik niet verklappen, maar ik zeg je één ding, ga zeker eens een kijkje nemen, you'll like it!!

Wat denken jullie van deze film?