donderdag 21 februari 2013

Winter-time? Nivea to the rescue!

Heerlijk als je opstaat en je merkt dat het zonnetje schijnt! Het ziet eruit als een heerlijke lentedag, maar het is KOUD!!! Het is nog steeds winter en die ijskoude wind maakt het echt niet aangenaam om buiten te vertoeven! En door de afwisseling van de koude buiten en de warmte binnen, krijgt je huid het hard te verduren! En dat voelen ook mijn handen, lippen en de rest van mijn huid!
Perfect om boven te halen zijn deze Nivea Originals en de Repair & Care producten. Ze voeden intens en zorgen voor een verzorgde, zachte huid!Dé blauwe Nivea pot! Moet ik hem nog uitleggen? Het is en blijft een klassieker, de Nivea Crème in de blauwe ronde pot! Ik ken hem al van als ik zelf klein was!
Het is een rijke en milde crème met beschermende, hydraterende en voedende eigenschappen. Door zijn unieke water-in-olie formule krijgen micro-organismen geen kans om zich te vermenigvuldigen. Daarom bevat Nivea Crème geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, de ideale verzorging voor de gevoelige huid!

Je kan hem bv. aanbrengen onder je neus wanneer die in de winter rood en droog is.
Maar je kan hem ook op je volledige gezicht, je oren en handen aanbrengen, hij werkt als een onzichtbaar schild tegen de koude en beschermt je huid optimaal.
Ook als je van de kou terug binnenkomt, voelen je handen vaak verkleumd aan. Smeer ze zachtjes in met de Crème om de bloedcirculatie te stimuleren, zo zullen ze snel weer warm aanvoelen.

De Lip Butters van Nivea zijn ook heel erg fijn. Ik gebruik ze elke dag. Ze hydrateren je lippen intens. Geen droge lippen, kloven of velletjes! (lees hier nog eens mijn uitgebreide review over de Lip Butters van Nivea).

Ook perfect voor de winter zijn de Nivea SOS Repair & Care Herstellende Body Lotion en Handcrème, voor een langdurige, zachte en gehydrateerde huid.
Het Repair & Care gamma werd speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Ze bevatten Dexpanthenol (vermindert het zeer droge en strakke gevoel) & Hydra IQ (voedt intensief en helpt de huid zichzelf te beschermen tegen uitdroging).
Daarnaast hebben de producten een heerlijk parfum met bergamot, mandarijn, sandelhout, muskus en vanille.

De handcrème brengt makkelijk aan en smeert goed open. Wordt ook vlot opgenomen door de huid, waardoor die heerlijk zacht wordt.
De herstellende body lotion is dan weer perfect voor de extra droge huid. Is een iets rijkere crème maar is toch niet vettig of plakkerig. Je huid ruikt heerlijk en voelt terug gevoed aan! Hij trekt ook heel snel in, en je huid blijft echt heel erg lang zacht en soepel!

Wat denken jullie van deze Nivea producten, perfect voor deze koude winter, toch?
En kennen jullie de Blauwe pot ook al sinds jullie klein waren, en hebben jullie misschien nog leuke tips waarvoor je hem nog kan gebruiken?
Petra x

Nivea Crème - 150ml - €2.95
Nivea Lip Butter - €3.99
Nivea SOS Repair & Care Handcrème - 50ml - €3.99
Nivea SOS Repair & Care Herstellende Body Lotion - 400ml - €6.59

12 opmerkingen:

 1. Hey.
  Ik gebruik die blauwe pot al heel lang.meestal gebruik ik hem voor mijn voetjes.na het douchen wrijf ik mijn voeten in met een dikke laag niveau en die ik sokjes aan en slaap ermee.de dag erna heb ik een babyvelleke :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die handcrème heb ik thuis ook, is echt heel erg leuk om te gebruiken. Ik overweeg al een tijdje om die lipbutters te kopen maar ik heb al zoveel lipproducten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja die blauwe pot van Nivea is toch wel iconisch voor het merk Nivea. De rest van de producten zien er ook erg goed uit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blauwe pot is een echte klassieker hé. Vroeger gebruikte ik die erg vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die blauwe pot gaat al generaties mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit wil ik hebben! Ik ben fan hiervan en 1 ken al jaren! Leuk.....;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat bekende blauwe tinnetje staat bij mij in de winter steeds op mijn nachtkastje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaaaaaaaaaaaaaahhh DE blauwe pot van Nivea!! Altijd geweten dat we ze thuis hebben (bij ouders en nu in eigen huis). Heb nog nooit geweten dat we ze niet hadden :-) Ik hou van de textuur en de geur. Ik gebruik(te) hem vooral 's avonds voor het slapen voor voeten, onderbenen. SUPER gehydrateerd, gevoed en amaiiii is mijn huid zacht de volgende morgend!!! Ik zou hem in mijn geval niet op mijn gezicht kunnen smeren (heb een gemengde huid), want daarvoor is hij te 'dik', maar ook voor handen en ellebogen is hij PERFECT!

  Ik heb ondertussen nog andere producten die ik zo gebruik zoals body butters, maar de blauwe pot is zoals je zegt en echt klassieker en die gaat er nog laaaaang zijn denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De Niveau geur is zó herkenbaar naast de blauwe pot. Ik heb het eigenlijk al sinds tijden niet meer gebruikt. Geen idee waarom niet... ik dacht ook dat ze vol zaten met parfum, parabenen etc, maar dat is dus niet zo als ik jouw verhaal zo lees...

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram