zondag 21 april 2013

Kiehl's Actively Correcting & Beautifying BB Cream SPF 50

Ze komen misschien een beetje achter, maar wat ben ik blij dat Kiehl's ook eindelijk zijn BB Cream op de markt gebracht heeft. De Kiehl's Actively Correcting & Beautifying BB Cream heeft een SPF 50 (!!) en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.
Ik ging deze week dit nieuwe product gaan ontdekken in de Kiehl's shop in Gent en nam mijn matching kleurtje mee naar huis, vandaag meer info en mijn ervaringen!

Een BB Cream kent iedereen waarschijnlijk wel al een beetje, het is als een combinatie van foundation met huidverzorgingsproducten.
De nieuwe BB Cream van Kiehl's zorgt, dankzij Vitamine C, voor een stabiele formule die zowel zacht als efficiënt is.
Hij zorgt ervoor dat donkere vlekken gaan vervagen, rimpeltjes gaan verminderen, de huidteint meer effen wordt en dat de huid gewoon meer gaat stralen.

Daarnaast heeft hij een hoge zonnebeschermingsfactor, nl. een SPF 50, wat heel erg hoog is en niet vaak voorkomt in een BB cream/make-up product. Kan ik alleen maar toejuichen, want ik vind zonnebescherming heel belangrijk en je gelaat wordt toch het meeste blootgesteld aan zonlicht, ook al is het niet heel erg warm!
Een beetje slordig, maar ik wou snel de verschillende tinten in de winkel op foto zetten.
Bij de swatches zie je van boven naar onder: Natural, Light & Fair

De BB Cream van Kiehl's is beschikbaar in drie verschillende tinten, ideaal voor de lichte huidtypes onder jullie, want er zit ook een hele lichte kleur bij, wat bij andere merken vaak niet het geval is.
Je kan kiezen voor Fair, Light of Natural.
Fair is voor hele lichte huidtypes, Light en Natural zijn iets donkerder maar lijken heel erg op elkaar qua kleur, het verschil, de Light heeft een ietwat rozige ondertoon en de Natural een gelige ondertoon.

Ik ging voor de Natural omdat die het beste bij mijn huidskleur aanleunt, en de gelige ondertoon zorgt er ook voor dat eventuele rode vlekjes beter gecamoufleerd worden.

Ik ben een echte BB Cream fan, dus ik was heel erg benieuwd. Ik heb er al goede en minder goede uitgeprobeerd, maar deze behoort echt bij mijn top 3. De kleur past perfect bij mijn huid en kan je ook heel mooi aanbrengen. Hij dekt met mate, geeft geen masker-effect op de huid maar geeft je een egale teint. Rode vlekjes of puistjes moet je wel wat extra gaan camoufleren, met een extra laagje of een concealer.
Hij heeft ietwat een matte uitstraling, en blijft er lang mooi uitzien op de huid!

Wat denken jullie van deze BB Creams van Kiehl's?
Petra x

Kiehl's Actively Correcting & Beautifying BB Cream - Fair, Light, Natural - 30ml
Verkrijgbaar in je Kiehl's Shop of op de webshop - €29/st.

11 opmerkingen:

 1. Ik vind de SPF50 wel erg fijn voor de zomer !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er goed uit! ben zo een grote fan van kiehl's dus kan niet slecht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat ze ook hele lichtje kleuren hebben! De meeste BB's zijn zo donker...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er eigenlijk wel benieuw naar! Het klinkt wel goed in elk geval :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij klinkt inderdaad echt heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een perfecte zonnefactor voor mij en wat past deze kleur perfect bij jouw!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het klinkt goed al zal ik zelf geen BB Creams gebruiken. Leuk om die winkel weer eens van binnen te zien.. zijn we samen ook geweest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze zalig en ga sowieso de mijne ook halen binnenkort! So impressed!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram